ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Έρχεται ικανός ανταγωνιστής του Διούδη

Οι ανακατατάξεις στο «πράσινο» τέρμα μοιάζουν να έχουν δρομολογηθεί.

Πριν από μερικές μέρες το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων αποκάλυψε πως ο Παναθηναϊκός προσέγγισε τον Ιρανό γκολκίπερ, Αμίρ Αμπεντζαντέχ, ο οποίος τελικά προτίμησε την Πονφεραντίνα.

Το ενδιαφέρον στοιχείο από την ιστορία που κρύβει δόση αλήθειας, είναι πως οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» ψάχνουν για λύση στην εστία. Εκεί που μέχρι πρότινος επικρατούσε η αίσθηση πως δεν αποκτηθεί ποδοσφαιριστής.

Ωστόσο, αποτελεί απόφαση του Γιοβάνοβιτς να αναζητηθεί ένας αξιόπιστος «άσσος», ο οποίος θα πλαισιώσει τον Σωκράτη Διούδη και θα μεγαλώσει τον ανταγωνισμό για το νούμερο ένα του Παναθηναϊκού.

Βέβαια, δεν πρόκειται να προστεθεί στο ρόστερ ένας γκολκίπερ αν δεν ικανοποιεί πλήρως τον Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής ξέρει πως με το μπάτζετ που έχει, είναι δύσκολο να εντοπίσει τον παίκτη που του ταιριάζει. Για αυτό θα περιμένει και θα «σκανάρει» με υπομονή την αγορά.

Άλλωστε, ο Παναθηναϊκός έχει τερματοφύλακα για την έναρξη της σεζόν και ο σκοπός είναι μακροπρόθεσμα να λυθεί το πρόβλημα.

Ρόλο στην απόφαση του Γιοβάνοβιτς έπαιξε και η ευπάθεια του Διούδη στη μέση. Ο διεθνής γκολκίπερ ταλαιπωρείται από χρόνια πάθηση, η οποία εμφανίζεται αναπάντεχα και τον θέτει νοκ άουτ. Μία κατάσταση που επηρεάζει και τον Παναθηναϊκό.

Στο μεταξύ, η προσθήκη ενός έμπειρου γκολκίπερ θα υποβιβάσει στην ιεραρχία τον Χριστογεώργο και τον Ξενόπουλο. Το πιθανότερο είναι πως θα παίζουν εναλλάξ στον Παναθηναϊκό Β’ ώστε να είναι ενεργοί και να μην μένουν άπραγοι.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News