Άρης Μεταγραφές: Αλλάζει συμβόλαιο με Πάπε Σέικ Ντιόπ, άμεσα οι υπογραφές!

Άρης και Πάπε Σέικ Ντιόπ βρίσκονται αγκαλιά και ετοιμάζονται για τις υπογραφές των συμβολαίων μετά τις συζητήσεις που γίνονται στην Αθήνα με τον Σενεγαλέζο μέσο.

Η κουβέντα πήγε πολύ καλά με τον Χαφ της Ολιμπίκ Λιόν και πλέον οι δύο πλευρές αλλάζουν συμβόλαια, ρυθμίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες και καθαρογράφουν κάποιους όρους και είναι πιθανό ίσως και μέχρι το βράδυ πέσουν οι υπογραφές και να ανακοινωθεί η συμφωνία. 

Ο Άρης προχωράει σε μια μεγάλη μεταγραφή με έναν ποδοσφαιριστή που έχει βαρύ όνομα, που ξοδεύτηκαν εκατομμύρια ευρώ για χάρη του και πιστεύει ότι θα βγει κερδισμένος από αυτή τη συμφωνία, με έναν παίκτη που θα αναβαθμίσει την μεσαία του γραμμή.

Το σκάουτινγκ για τον Πάπε Σέικ

Το σκάουτινγκ του Άρη για τον Σενεγαλέζο κάνει λόγο για έναν ποδοσφαιριστγή με εντυπωσιακά προσόντα, με μεγάλη άνεση στην οδήγηση της μπάλας, με ακρίβεια στην πάσα και τεράστια ικανότητα να πιέζει σταθερά και να ανακτά μπάλες. Είναι ποδοσφαιριστής με εξαιρετική ποιότητα με την μπάλα, με διαίσθηση, δύναμη, αλλά και αποφασιστικότητα χωρίς την μπάλα.

Εκπαιδεύτηκε στις χαμηλότερες κατηγορίες της Θέλτα, ένα κλαμπ στο οποίο εντάχθηκε το 2013 και πήρε μεταγραφή στη γαλλική ομάδα έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ, όπου όμως δεν βρήκε τις ευκαιρίες που περίμενε. Αυτή λοιπόν είναι η κατάλληλη στιγμή να δώσει τις απαντήσεις του κι εκεί στηρίζεται ο Άρης προσφέροντας του ένα ισχυρό συμβόλαιο. 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News