ΑΕΚ: Το πρώτο καλοκαίρι που ο Μελισσανίδης άλλαξε όλα τα πόστα σε Σπάτα και ΠΑΕ

Υπήρχαν καλοκαίρια (και κάποιοι χειμώνες) που επί των ημερών Μελίσσανίδη η ΑΕΚ άλλαξε προπονητή. Υπήρχαν επίσης καλοκαίρια (αλλά και κάποιοι χειμώνες), που η ΑΕΚ άλλαξε τεχνικό διευθυντή. Έτυχε να υπάρξουν και καλοκαίρια που η ΑΕΚ άλλαξε ταυτόχρονα και προπονητή αλλά και τεχνικό διευθυντή. Φέτος όμως, είναι το πρώτο καλοκαίρι, που ο Δημήτρης Μελισσανίδης άλλαξε επί της ουσίας όλα τα πόστα τόσο στην ΠΑΕ, όσο και στα Σπάτα. 

Η τελευταία χρονικά αλλαγή, ήταν αυτή της πρόσληψης του Δημήτρη Ναλιτζή για τον ρόλο του team manager. Η ΑΕΚ απέκτησε καινούργιο πρόσωπο στο συγκεκριμένο πόστο, μετά από σχεδόν δέκα χρόνια. Είχαν προηγηθεί πριν απ’ αυτό, μια σειρά από αλλαγές. 

Ο χορός των αλλαγών στην ΑΕΚ

Ο Ράντεκ Κουχάρσκι πήρε την θέση του Παναγιώτη Κονέ στο πόστο του τεχνικού διευθυντή. Η ΑΕΚ άλλαξε τεχνικό διευθυντή μετά από 1,5 χρόνο. Και για πρώτη φορά στην… ιστορία, έχει πρόσωπο σ’ αυτή την θέση, που δεν έχει παρελθόν με την ΑΕΚ. 

Ο Ματίας Αλμέιδα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας στην θέση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου που ήταν υπηρεσιακός. Είναι το 5ο συνεχόμενο καλοκαίρι που η ΑΕΚ κάνει αλλαγή στο πόστο του προπονητή. 

Ο Μπρούνο Άλβες ανέλαβε το πόστο του αθλητικού διευθυντή. Είναι η πρώτη φορά, επί εποχής Μελισσανίδη, που μπαίνει κάποιος σ’ αυτό το πόστο μέσα στην ΠΑΕ. 

Κενή παραμένει, προς το παρόν τουλάχιστον, η θέση του εκτελεστικού διευθυντή, η οποία “άδειασε” μετά την απομάκρυνση του Γιάννη Παπαδημητρίου. Είναι ένα πόστο που είχε παραμείνει και προ της πρόσληψης Παπαδημητρίου κενό, για περισσότερα από δυο χρόνια. Από τότε που αποχώρησε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. 

Σε εκκρεμότητα παραμένει, ο ρόλος που θα έχει ο Παναγιώτης Κονέ, ο οποίος αντικαστάθηκε στο πόστο του τεχνικού διευθυντή από τον Κουχάρσκι. Όμως παραμένει ενεργός στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ.  

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News