Παναθηναϊκός: Ανανεώνει ο Φακούντο Σάντσες

Ο Φακούντο Σάντσες αποδέχτηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού και θα συνεχίσει με τα πράσινα για άλλα δύο χρόνια.

Έτοιμος για τη δεύτερη ανανέωση του είναι ο Παναθηναϊκός, μετά τον Χουάνκαρ. Ο Φακούντο Σάντσες αποδέχτηκε την πρόταση της ΠΑΕ για νέο συμβόλαιο και θα παραμείνει στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Αργεντινός δεξιός μπακ θα φοράει τα πράσινα για τα επόμενα δύο χρόνια και θα αμείβεται με περίπου 220.000 ευρώ ετησίως. Η αύξηση στις αποδοχές του είναι πάρα πολύ μικρή και έχει περισσότερο τον χαρακτήρα επιβράβευσης για την απόδοση και τη συμπεριφορά του παίκτη.

Ο Σάντσες έχει προγραμματίσει την άφιξη του στην Αθήνα τη Δευτέρα, για να πάρει μέρος στην προετοιμασία από την αρχή. Πλέον, διευθετήθηκε και το θέμα της συνεργασίας του, αφού εκκρεμούσαν μερικές λεπτομέρειες.

Ο Σάντσες εξαρχής ήθελε να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και είχε ζητήσει από τον μάνατζερ του να μην ασχοληθεί με άλλες προτάσεις. Ο 31χρονος αμυντικός περίμενε τη σειρά του για να συζητήσει και συμφώνησε μέσα σε λίγες μέρες.

Ο Γιοβάνοβιτς ήταν ικανοποιημένος με τον Σάντσες, διότι ο ποδοσφαιριστής όποτε έπαιζε έδινε τον καλύτερο εαυτό του, είναι μία αξιόπιστη λύση σε κάθε θέση της άμυνας και ουδέποτε προκάλεσε πρόβλημα με τη συμπεριφορά του. Ένα «πακέτο» που είναι δυσεύρετο για παίκτες που αποδέχονται τους… Β’ ρόλους του ρόστερ.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News