ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πετυχημένη η επέμβαση στο χιαστό για τον Κώστα Φορτούνη
Σε πετυχημένη επέμβαση, για την αποκατάσταση του χιαστού του, υποβλήθηκε ο αρχηγός των Πειραιωτών, Κώστας Φορτούνης το πρωί της Πέμπτης (15/7) από τον Χρήστο Θέο, στο Μετροπόλιταν.
Πετυχημένη ήταν η επέμβαση του Κώστα Φορτούνη ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του στους χιαστούς, στην προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» στην Αυστρία.
Ο Χρήστος Θέος πραγματοποίησε, την Πέμπτη (15/7) στο Μετροπόλιταν, την συνδεσμοπλαστική πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο αριστερό γόνατο του διεθνή άσου των Πειραιωτών.
Η συνέχεια βρίσκεται στα χέρια του Φορτούνη, ο οποίος θα ξεκινήσει τον μακρύ δρόμο της αποκατάστασης. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα, ύστερα από τουλάχιστον 6 μήνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν έστειλε μήνυμα στον Χολμς και η... ψυχρασία παραμένει
- Ολυμπιακός: Τα έδωσε όλα ο Μεντιλίμπαρ στο Ρέντη!
- Ολυμπιακός: Γιατί είναι μία ανάσα από τη δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή του στη League Phase του Champions League
- ΑΕΚ: Το πρόγραμμα στο Conference League - Οι ώρες και οι έδρες των προημιτελικών και των ημιτελικών
- Αντώνης Καρπετόπουλος: Αφου το θέλει ο Φορτούνης, πρέπει να επιστρέψει
