ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Ο Στέφαν Σβαμπ έτοιμος να μείνει, ο Τιάγκο Ντάντας έτοιμος να έρθει

ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: Ο Ιβάν Σαββίδης σκέφτεται να ανεβάσει την προσφορά για τον Στέφαν Σβαμπ την ώρα που ΠΑΟΚ και Μπενφίκα συζητούν το θέμα της ρήτρας στο συμβόλαιο δανεισμού του Τιάγκο Ντάντας

Προς αίσιο τέλος οδεύουν οι συζητήσεις παραμονής του Στέφαν Σβαμπ, με τον ΠΑΟΚ να ετοιμάζεται να κάνει το βήμα που ήθελε να δει η πλευρά του Αυστριακού, ενώ την ίδια στιγμή ολοκληρώνεται ο δανεισμός του Τιάγκο Ντάντας από τη Μπενφίκα.

Στέφαν Σβαμπ και ΠΑΟΚ βρίσκονται κοντά στην επίτευξη συμφωνίας η οποία θα κρατήσει τον Αυστριακό μέσο για άλλα δυο χρόνια στην Τούμπα. Τα δυο τελευταία 24ώρα ήταν και τα πλέον κρίσιμα, καθώς και οι δυο πλευρές ήθελαν να βάλουν χρονικό περιθώριο. Ο Σβαμπ φέρεται να είχε στα χέρια του προτάσεις από τον Παναθηναϊκό και τη Σιβασπόρ, και η κύρια απαίτησή του στο συμβόλαιο ήταν η διάρκεια των δυο ετών. Ο ΠΑΟΚ αρχικά του αντιπρότεινε 1+1, με ανανέωση σε περίπτωση που αγωνιζόταν στο 70% των αγώνων, με τη συμμετοχή να μετράει σε κάθε παρουσία του σε αγώνα για περισσότερα από 30 λεπτά.

Η τελική απάντηση στο «θέλω» του Σβαμπ

Εντός της ημέρας, ο Ιβάν Σαββίδης θα δώσει την τελική απάντηση για το αν η πρόταση του Στέφαν Σβαμπ γίνει αποδεκτή. Τη δεδομένη στιγμή υπάρχει η αίσθηση πως η απάντηση θα είναι θετική και ο Στέφαν Σβαμπ θα μπει άμεσα στις προπονήσεις με φόντο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα γίνει στην Ολλανδία. Στόχος των «ασπρόμαυρων» είναι να βρεθεί εκεί και ο Τιάγκο Ντάντας. ΠΑΟΚ και Μπενφίκα βρίσκονται στις τελικές συζητήσεις για τον δανεισμού του 22χρονου μέσου.

Ο ΠΑΟΚ θέλει ρήτρα αγορά στον δανεισμό του Ντάντας

Ο ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα ο Ζοσέ Μπότο είναι αυτός που ζητά από την Μπενφίκα να κοστολογήσει τον ποδοσφαιριστή και να βάλει μια λογική ρήτρα αγοράς, που θα ενεργοποιηθεί το καλοκαίρι του 2023. Ο Ντάντας ανήκει στη Μπενφίκα, έχοντας κάνει μόλις μια τετράλεπτη συμμετοχή στην πρώτη ομάδα, και τα τελευταία δυο χρόνια αγωνίστηκε ως δανεικός στη Μπάγερν Μονάχου και στην Τοντέλα.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News