Λιονέλ Μέσι: Εκδήλωσε την αγάπη του για την Αντονέλα σε ηλικία 9 χρονών!

Λιονέλ Μέσι: Εκδήλωσε την αγάπη του για την Αντονέλα σε ηλικία 9 χρονών

Τα 25χρονια αγάπης κλείνουν φέτος ο Λιονέλ Μέσι και η γυναίκα του Αντονέλα Ροκούζο αφού  γνωρίστηκαν στη γενέτειρά τους, το Ροζάριο, όταν ήταν 9 χρονών.

Η Αντονέλα γνώρισε τον Λιονέλ μέσω του ξαδέρφου της Λούκας, που ήταν ο καλύτερος φίλος του Μέσι. Ο Μέσι ήταν ντροπαλός αλλά είχε γοητευθεί από την Αντονέλα.

Ήταν μόλις εννέα ετών όταν εκδήλωσε για πρώτη φορά την αγάπη του στη νυν σύζυγό του. Στην πραγματικότητα όμως κανείς δεν ξέρει πότε ακριβώς ξεκίνησαν τη σχέση τους. 

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι αυτό έγινε όταν ο Μέσι επέστρεψε από τη Βαρκελώνη στο Ροζάριο για να την παρηγορήσει για τον θάνατο ενός φίλου που σκοτώθηκε σε τροχαίο το 2007.

Παράτησε την Οδοντιατρική όταν «πόνεσε το δοντάκι της»

Οι πρώτες πληροφορίες για τον έρωτά τους ήρθαν στη δημοσιότητα το 2009 όταν η Αντονέλα παράτησε στις σπουδές της στην οδοντιατρική και μετακόμισε στη Βαρκελώνη.

Μεταπήδησε στις σπουδές επικοινωνίας για να βελτιώσει τις δεξιότητές της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεχνώντας το παιδικό της όνειρο να γίνει οδοντίατρος.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2017 στο Ροζάριο με επιλεγμένους καλεσμένους. Αίσθηση προκάλεσε το ότι πρόσφεραν τρόφιμα από τον γάμο σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η Αντονέλα έγινε μητέρα των τριών παιδιών του Μέσι, ηλικίας 9, 6 και 4 χρονών αλλά βρήκε καιρό να ασχολείται και με το μόντελινγκ.

Το άλμπουμ της σχέσης Λιονέλ Μέσι – Αντονέλα Ροκούζο

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News