ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: Ψάχνει λύση με Βράνιες, χωρίς να πάει στα άκρα

ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: Ψάχνει λύση με Βράνιες, χωρίς να χρειαστεί να πάει στα άκρα

Ένα από τα ανοιχτά ζητήματα που η ΑΕΚ θα ήθελε να καταφέρει να κλείσει όσο τον δυνατόν πιο γρήγορα και πιο… αποτελεσματικά, είναι αυτό του Όγκνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός δεν υπολογίζεται στο αγωνιστικό πλάνο για τη νέα σεζόν. Ήταν μια απόφαση προς την οποία προσανατολιζόταν έτσι κι αλλιώς η ΑΕΚ, αλλά “κλείδωσε” και από την εισήγηση που έκανε ο Ματίας Αλμέιδα. Για αγωνιστικούς λόγους πρωτίστως η ΑΕΚ δεν θέλει να συνεχίσει με τον Βράνιες. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν ενόχλησε και μάλιστα πολύ, η συμπεριφορά που είχε καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων των play offs. 

Πλέον αυτό που έχει σημασία για την ΑΕΚ, είναι να βρει για να χωρίσουν οι δρόμοι με τον Βράνιες, χωρίς να χρειαστεί να φτάσουν οι σχέσεις των δυο πλευρών στα άκρα. Στην ΑΕΚ δεν είχαν ποτέ σκοπό να βάλουν στο τραπέζι της συζήτησης για το θέμα του διαζυγίου με τον Βόσνιο, όλο αυτό το περιστατικό που έγινε προ ημερών στην Μπάνια Λούκα. Και ο λόγος που κλήθηκε σε απολογία, δεν είχε να κάνει καθόλου με την εν εξελίξει προσπάθεια να βρεθεί λύση στο θέμα του Βράνιες. Αφορούσε το κομμάτι της λειτουργίας της ομάδας και την διαχείριση σε θέματα πειθαρχίας. 

Στόχος των ανθρώπων της ΑΕΚ, είναι να μην χρειαστεί να φτάσουν στα άκρα με τον Βράνιες. Ούτε και με κανέναν από τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζουν. Φυσικά ξέρουν καλά πως ο Βόσνιος είναι ένας χαρακτήρας με ακραίες συμπεριφορές. Το έχουν στο μυαλό τους. Πάντως σε πρώτη φάση, προσπαθούν να βρουν μια λύση, για να συνεχίσει ο Βράνιες σε άλλη ομάδα την καριέρα του. Και ήδη φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον από κυπριακές ομάδες. Χωρίς πάντως μέχρι τώρα να έχει προκύψει κάτι χειροπιαστό. Και χωρίς ακόμα ο ίδιος ο Βράνιες να έχει ανοίξει τα χαρτιά του. Κάτι που και αυτό έχει σημασία. Ενώ είναι δεδομένο πως αν τελικά ο Βόσνιος δείξει πως έχει σκοπό να τραβήξει το σχοινί, η ΑΕΚ θα υποχρεωθεί να ακολουθήσει. Προς το παρόν όμως, στην Ένωση θέλουν να βρεθεί λύση, χωρίς να φτάσει η υπόθεση στα άκρα. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News