Παναθηναϊκός: Το «πακέτο» που δεν αρέσει στον Βιγιαφάνιες

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τον Παναθηναϊκό για δεύτερη φορά. Ή μπορεί και όχι…

Είναι μια ώρα δύσκολη, του χωρισμού η ώρα. Ειδικά όταν συμβαίνει για δεύτερη φορά. Διότι ο Λούκας Βιγιαφάνιες αναμένεται να φύγει ξανά από το «Γεώργιος Καλαφάτης», όπως 4,5 χρόνια πριν. Τότε, στις 26 Ιανουαρίου του 2018, ο Αργεντινός μέσος είχε πάρει μεταγραφή στην τουρκική Αλάνιασπορ.

Για την ώρα, τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί. Ωστόσο, οι ενδείξεις συγκλίνουν ότι ο Βιγιαφάνιες δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό. Ο 31χρονος μέσος δεν ικανοποιείται ούτε με τα χρήματα, ούτε με τον ρόλο που θα έχει την επόμενη σεζόν. Δεν θέλει να μετατραπεί από πρωταγωνιστής σε αναπληρωματικός.

Ανοιχτή διαπραγμάτευση μεταξύ των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και του Βιγιαφάνιες δεν υπάρχει. Ωστόσο, ο παίκτης μίλησε μαζί τους πριν αναχωρήσει για διακοπές και ξέρει τις προθέσεις τους. Αντίστοιχα, ο «Βίγια» έχει συζητήσει με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, για να μάθει τις σκέψεις του προπονητή για τον αγωνιστικό σχεδιασμό.

Συνεπώς, ο Βιγιαφάνιες ξέρει σε γενικές γραμμές, όλο το «πακέτο» της παραμονής του στην Αθήνα. Και το γεγονός ότι ψάχνει για κάτι άλλο στο εξωτερικό, αποδεικνύει πως δεν τον δελεάζει ιδιαίτερα. Το αν θα βρει αυτό που θέλει στις πιο εξωτικές αγορές του πλανήτη, είναι άλλο ζήτημα…

Από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, υποστηρίζεται ότι έχει δεχτεί πρόταση από την Πούμας. Ο Βιγιαφάνιες έχει περάσει από το Μεξικό για τη Μορέλια Μονάρκας και δεν είναι αρνητικός στην επιστροφή. Πάντως, ειλημμένη απόφαση δεν έχει λάβει. Μέχρι και το ενδεχόμενο να ανανεώσει είναι στο τραπέζι, αν και ελάχιστα πιθανό στην παρούσα φάση…

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News