Κύπελλο Ελλάδος: Τρεις αγωνιστικές ο ΠΑΟΚ και δύο ο Παναθηναϊκός για τα επεισόδια στον τελικό

Βαρύτατες οι τιμωρίες του πειθαρχικού οργάνου της ΕΠΟ σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας τον περασμένο Μάιο.

Συγκεκριμένα η Ομοσπονδία επέβαλλε τιμωρία τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών στον «δικέφαλο» και δύο αγωνιστικές στο «τριφύλλι».

Αυτό που μένει είναι να δούμε εάν οι δύο ομάδες θα ασκήσουν έφεση, κάτι που φυσικά έχουν δικαίωμα.

Εκτός από τις αγωνιστικές, σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό επιβλήθηκαν και χρηματικά πρόστιμα 75.000 και 64.167 ευρώ αντίστοιχα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Επιβάλλει σε βάρος της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός χρηματική ποινή συνολικού ύψους 64.167 ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές (Τελικός Κυπέλλου της 21/05/2022 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ).

Επιβάλλει σε βάρος της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. χρηματική ποινή συνολικού ύψους 75.000 ευρώ και συνολική ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για τρεις (3) αγωνιστικές (Τελικός Κυπέλλου της 21/05/2022 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ).

Απαλλάσσει τον Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. Χρυσόστομο Γκαγκάτση από την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση»

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News