ΕΠΟ: Η συνάντηση Μπαλτάκου - Ινφαντίνο και η δήλωση στήριξης στον πρόεδρο της FIFA

Την ευκαιρία να γνωριστούν από κοντά και να συζητήσουν διάφορα θέματα σχετικά με το ποδόσφαιρο, είχε ο νεοεκλεγής πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος με τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ιφαντίνο.

Ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας βρέθηκε στα νέα γραφεία της FIFA στο Παρίσι την Πέμπτη (30/6) και όπως επεσήμανε στο τραπέζι έπεσε ο τρόπος συνεργασίας, αλλά και θέματα που αφορούν το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Μάλιστα τόνισε πως θα στηρίξει την FIFA όπως στηρίζει και εκείνη την ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της FIFA:

«Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Παναγιώτης Μπαλτάκος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο στο Παρίσι, κατόπιν πρόσκλησής του. Ο κ. Μπαλτάκος δήλωσε ότι προσβλέπει σε στενή σχέση με τη FIFA: «Ήθελα να πω στον κ. Ινφαντίνο ότι θα συνεργαστούμε με τη FIFA στην Ελλάδα, μπορούμε να βοηθήσουμε σε ό,τι σχεδιάζει να κάνει παγκοσμίως και θα στηρίξουμε τη FIFA όπως μας υποστηρίζει και αυτή», δήλωσε ο κ. Μπαλτάκος που εξελέγη πρόεδρος στις αρχές Ιουνίου.

Δικηγόρος στο επάγγελμα, ο κ. Μπαλτάκος διαθέτει μακρά ενασχόληση με το ελληνικό ποδόσφαιρο ως νομικός σύμβουλος της Ελληνικής Λίγκας.

Πρόσθεσε ότι ήθελε επίσης να ακούσει τις απόψεις του προέδρου της FIFA για το ποδόσφαιρο σε όλο τον κόσμο.

«Υπάρχουν κάποια θέματα που ήθελα να συζητήσω μαζί του, το οποίο και έκανα, και επίσης να μου εκθέσει την άποψή του για το ποδόσφαιρο παγκοσμίως, την οποία επίσης είχα την ευκαιρία να ακούσω», είπε ο κ. Μπαλτάκος».

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News