ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Η Φορτούνα είπε το «ναι» για Νάραϊ

ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: Σε επιφυλακή οι «ασπρόμαυροι» μετά το «ναι» της Φορτούνα για τον Νάραϊ και αγώνας δρόμου για να έρθει άμεσα στη Θεσσαλονίκη

Η Φορτούνα Ντίλεσντορφ είπε το «ναι» στην πρόταση του ΠΑΟΚ, αφού πρώτα την πέρασε από χίλια κύματα και οι «ασπρόμαυροι» άρχισαν τις διαδικασίες για την έλευση του Γερμανού στη Θεσσαλονίκη, το συντομότερο δυνατό.

Το σήριαλ με πρωταγωνιστή τον Κάλεντ Νάραϊ φτάνει στο τέλος του. ΠΑΟΚ και Φορτούνα Ντίσελντορφ έδωσαν τα χέρια για τη μεταγραφή του Γερμανού εξτρέμ, και πλέον τη μπάλα είναι στο γήπεδο των «ασπρόμαυρων». Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» φροντίζουν τόσο για την ανταλλαγή εγγράφων με την Γερμανική ομάδα όσο και για τις διαδικασίες έλευσης του Νάραϊ στη Θεσσαλονίκη.

Θέλουν να τον έχουν στην προπόνηση της Τετάρτης

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Φορτούνα ήταν από αυτές που έκανα τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να είναι πολύ προσεκτικοί στις τοποθετήσεις τους για τον Νάραϊ. Οι «ασπρόμαυροι» ήταν αισιόδοξοι αλλά παράλληλα και πολλοί συγκρατημένοι καθώς απέναντί τους είχαν έναν σκληρό διαπραγματευτή, κάτι που μετέφερε και ο Νάραϊ στους Θεσσαλονικείς. Τελικά, η κάθε πλευρά έκανε από ένα βήμα (ο ΠΑΟΚ λίγο… μεγαλύτερο) και η Φορτούνα άνοιξε την πόρτα της εξόδου. Αυτό που μένει είναι η ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον παίκτη και το ταξίδι του στη Θεσσαλονίκη. Στόχος των «ασπρόμαυρων» είναι να δουν τον Νάραϊ στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News