ΖΟΑΟ ΦΕΛΙΞ: Το σκέφτηκε η Μπαρτσελόνα, δεν τον ανταλλάσσει η Ατλέτικο
Σύμφωνα με καταλανικά δημοσιεύματα, η Μπαρτσελόνα θα ήθελε να συμπεριλάβει τον Πορτογάλο στην ανταλλαγή με τον Γκριζμάν, ωστόσο η Ατλέτικο Μαδρίτης αποκλείει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Η αξία του Γάλλου στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο υπολογίζεται στα 60 εκατομμύρια ευρώ και του Ισπανού στα 40. Οπότε, στην περίπτωση αυτή, η Ατλέτικο πρέπει να βάλει τη διαφορά και εκεί υπάρχει ένα θέμα, το οποίο βέβαια θα το είχε η Μπαρτσελόνα στην περίπτωση του Ζοάο Φέλιξ, αφού η αξία του Πορτογάλου είναι στα 80 εκατομμύρια.
Όπως και να έχει η υπόθεση, η Ατλέτικο Μαδρίτης ξεκαθάρισε ότι ο Ζοάο Φέλιξ δεν φεύγει από την πρωτεύουσα και η ιστορία με την πιο πολυσυζητημένη υπόθεση ανταλλαγής των τελευταίων χρόνων συνεχίζεται.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΟΦΗ-Λεβαδειακός 1-1: Όλα ανοιχτά
- Ξέσπασε ο Κόντης: «Αυτά που είδα δεν τα έχω ξαναδεί!»
- Βόμβες Αντετοκούνμπο: «Θέλω να μείνω στους Μπακς αλλά όχι για να παλεύω για τα playoffs»
- ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε ως δανεικός από την Καϊσέρισπορ ο Τσάλοφ
- Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Ο Γκραντ είναι... οικογένεια - Τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ»
