Έβερτον: Παρουσίασε ροζ φανέλα… και έβγαλε τους οπαδούς της από τα ρούχα τους!

Οι ιθύνοντες της Έβερτον θέλησαν να λανσάρουν και στο «Γκούντισον Παρκ» τη μόδα της ροζ φανέλας που κατακλύζει τα τελευταία χρόνια τα ευρωπαϊκά γήπεδα, ωστόσο η επιλογή τους δεν έγινε δεκτή με ιδιαίτερο ενθουσιασμό από τους φίλους των «ζαχαρωτών».

Αυτό, τουλάχιστον, ισχυρίζεται η βρετανική “Sun” η οποία, μάλιστα, αναδημοσιεύει ρε κείμενό της ορισμένες από τις αντιδράσεις των οπαδών της ομάδας του Λίβερπουλ.

«Όχι για μένα ευχαριστώ. Γενναία κίνηση να επιλέξουμε ως χρώμα το ροζ, αλλά όποιος τη φοράει θα δέχεται καζούρα από τους αντίπαλους φιλάθλους», ανέφερε ένας φίλος της Έβερτον ενώ σε άλλο σχόλιο τονιζόταν: «Το ξέρω ότι θέλουμε να είμαστε διαφορετικοί, αλλά να κυκλοφορούμε και με ροζ φανέλα είναι κάτι που μου προκαλεί πονοκέφαλο!»…

Υπήρχαν, βέβαια, και αντίθετες απόψεις με ιστορικό υπόβαθρο: «Υποθέτω ότι όσοι γκρινιάζουν, είναι πολύ μικροί για να θυμούνται τη ροζ φανέλα της ομάδας τη σεζόν 1993-94 που έμεινε στην ιστορία», απάντησε στα επικριτικά σχόλια ένας… λογικά μεγαλύτερος σε ηλικία «εφοπλιστής». Σε κάθε περίπτωση Έβερτον και Hummel θα κριθούν για την επιλογή τους από τις… πωλήσεις!

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News