Μάντσεστερ Σίτι - Μίλαν: Χαμός στα social media με την... κοινή φανέλα - «Συγκρίνετε Μαλντίνι και Νέστα με αυτά τα pokemon;»

Μάντσεστερ Σίτι – Μίλαν: Χαμός στα social media με την… κοινή φανέλα «Συγκρίνετε Μαλντίνι και Νέστα με αυτά τα pokemon;» | Παρασκήνια

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στα social media το promo βίντεο της Μάντσεστερ Σίτι για τη νέα της φανέλα, που είναι εμπνευσμένη από τη Μίλαν. 

Οι «Πολίτες» το συνόδευσαν με τη λεζάντα: «Εμπνευσμένη από τη Μίλαν, αλλά made in Μάντσεστερ», οι «ροσονέρι» κοινοποίησαν το ποστ σχολιάζοντας «Οι πρωταθλητές φορούν κόκκινο και μαύρο» και οι οπαδοί «βομβάρδισαν» με αρνητικά σχόλια τα social media, κατακρίνοντας αυτή την κίνηση. 

Κάποιοι χαρακτήρισαν ντροπιαστικό για τους Μιλανέζους να τιμούν ένα αντίπαλο κλαμπ λόγω των «χορηγών», ενώ ακολούθησε… μάχη σύγκρισης παικτών και επιτευγμάτων των δύο ομάδων. 

Δείτε το επίμαχο βίντεο: 

Ενδεικτικά μερικά από αυτά:

«Πώς συγκρίνουν Μαλντίνι, Νέστα και Ιντζάγκι με αυτά τα pokemon;», σχολιάζει ένας χρήστης αναφερόμενος στις παλιές δόξες της Σίτι, Mπελ, Λι και Σάμερμπι. 

«Δεν ξέρω αν το γνωρίζουν αλλά να συγκρίνεις την ομάδα σου με ένα κλαμπ νεότερο και από τον Καλουλού, είναι ντροπή για την κληρονομιά σου ως σύλλογος». 

 

«Τι ντροπή για αυτούς να βάζουν αντίπαλα χρώματα με την (ψεύτικη) δικαιολογία του φόρου τιμής σε έναν σύλλογο με τον οποίο μοιράζονται χορηγούς».

 

«Φίλε, τη φορούσαμε στα 60ς», έγραψε ένας οπαδός της Σίτι

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News