Τσέλσι: Σε πλήρη αντίθεση με του Αμπράμοβιτς, το νέο σχέδιο ανακατασκευής του «Στάμφορντ Μπριτζ»

Εντελώς αντίθετη φαίνεται ότι είναι η στρατηγική του νέου ιδιοκτήτη της Τσέλσι για την ανακατασκευή του «Στάμφορντ Μπριτζ», σε σχέση με τα σχέδια που είχε ο Ρομάν Αμπράμοβιτς για την έδρα των Λονδρέζων. 

Σύμφωνα με τη «Sun», ο Τοντ Μπόλι και οι υπόλοιποι επενδυτές της κοινοπραξίας που διαδέχτηκαν τον Ρώσο μεγιστάνα, σκοπεύουν να προχωρήσουν σε μια σταδιακή ανοικοδόμηση της έδρας της Τσέλσι, με τις κερκίδες να αντικαθίστανται και να αναβαθμίζονται μία προς μία. 

Ένα πλάνο, εντελώς αντίθετο με αυτό που είχε στο μυαλό του ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, που σχεδίαζε τη συνολική ανοικοδόμηση του «Στάμφορντ Μπριτζ», με χωρητικότητα 60.000 θεατών και κόστος ύψους 1,4 δισεκατομμυρίων λιρών, η οποία είχε προγραμματιστεί να διαρκέσει τέσσερα χρόνια πριν απορριφθεί το 2018, αφού ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος ενημερώθηκε ότι η «χρυσή βίζα» του στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν θα ανανεωθεί. Επίσης, εξέταζε και άλλες τοποθεσίες για την κατασκευή του νέου γηπέδου. 

Όπως αναφέρει το αγγλικό Μέσο, ο νέος ιδιοκτήτης των Λονδρέζων προσέλαβε την αρχιτέκτονα Τζάνετ Μέι Σμιθ, η οποία είχε αναλάβει ανακαινίσεις γηπέδων στις ΗΠΑ, όπως το Oriole Park της Βαλτιμόρης, το Ολυμπιακό Στάδιο της Ατλάντα, το Fenway Park της Boston Red Sox και το στάδιο Dodger στο Λος Άντζελες, να επιβλέπει το έργο. Ο Μπόλι και οι συνεργάτες του πιστεύουν ότι οι ΗΠΑ είναι η αγορά με τις περισσότερες δυνατότητες ανάπτυξης για τον σύλλογο, αλλά σκοπεύουν επίσης να επενδύσουν πολύ στην τεχνολογία. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News