ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: «Η Λανς θα προσφέρει 6 εκατ. ευρώ για Μπουχαλάκη»

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «hommedumatch», η Λανς άρχισε διαπραγμάτευση με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Μπουχαλάκη.

Ένα ενδιαφέρον δημοσίευμα προέκυψε την Παρασκευή (16/7) από τη Γαλλία και πιο συγκεκριμένα την ιστοσελίδα «hommedumatch.fr». Όπως έγραψαν, η Λανς άρχισε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για τον αρχηγό του, Ανδρέα Μπουχαλάκη. Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη πηγή, αναμένεται άμεσα να κατατεθεί πρόταση 6 εκατ. ευρώ για τον έμπειρο Έλληνα μέσο.

Ο «Μπούχα» είχε μια κατ’ αρχήν προφορική συμφωνία για ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό σε συνάντηση που είχε τον Μάιο με τη διοίκηση (σ.σ.: πληροφορίες ανέφεραν ότι τα είπε με τον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη). Το τωρινό του συμβόλαιο λήγει το επόμενο καλοκαίρι, δηλαδή του 2022, και αυτό για το οποίο φέρεται να είχε συμφωνήσει θα τον κρατούσε στην ομάδα ως το καλοκαίρι του 2024.

Παρόλα αυτά και σε αντίθεση με άλλους παίκτες, δεν ανακοινώθηκε επέκταση του Ανδρέα. Μάλιστα, υπήρχαν άλλες πληροφορίες που ανέφεραν ότι στην προφορική συμφωνία υπήρξε και μια δεύτερη και προέβλεπε να επιτραπεί στον παίκτη να αποχωρήσει για άλλη ομάδα εφόσον υπάρξει ενδιαφέρουσα πρόταση από το εξωτερικό που να ικανοποιεί και τον ίδιο και τον Ολυμπιακό.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News