ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αρχίζει η πώληση μεμονωμένων εισιτηρίων για το ματς με Νέφτσι

Οι πρωταθλητές Ελλάδας υποδέχονται την ερχόμενη Τετάρτη (21/7) την ομάδα από το Μπακού για τον β’ προκριματικό του Champions League και θα έχουν μαζί τον κόσμο τους!

Το «Ξανά Μ4ΖΙ» ήταν το σλόγκαν με το οποίο παρουσίασε τα φετινά εισιτήρια διαρκείας η ΠΑΕ Ολυμπιακός και δύσκολα θα θυμηθεί κανείς ανάλογη συγκυρία στο παρελθόν που αυτή η φράση να έχει τέτοια βαρύτητα.

Λόγω της πανδημίας covid-19 πέρυσι τα γήπεδα έμειναν εντελώς κλειστά και πια επιστρέφει, έστω και σιγά σιγά, η κανονικότητα η οποία ελπίζουν άπαντες να μείνει. Πέρα από τις ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας πλέον αρχίζει και η πώληση μεμονωμένων εισιτηρίων εν όψει του πρώτου επίσημου ματς της σεζόν, αυτό με τη Νέφτσι Μπακού για τον β’ προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Την ερχόμενη Τετάρτη (21/7 και ώρα 22:00) ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Φάληρο τους Αζέρους στο μεταξύ τους πρώτο ματς και θα έχει στο πλάι τον κόσμο του. Πάνω από 6.000 εισιτήρια διαρκείας έχουν ανανεωθεί και μένει να δούμε πόσα μεμονωμένα θα πωληθούν σε φίλους της ομάδας που είτε έχουν εμβολιαστεί είτε έχουν νοσήσει από covid-19 με συνέπεια ο οργανισμός τους να έχει αναπτύξει αντισώματα για κάποιους μήνες. Γι’ αυτά τα εισιτήρια ο Ολυμπιακός εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση που έχει ως εξής:

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«O Ολυμπιακός που ήταν πρωτοπόρος για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, αναλαμβάνει να διοργανώσει και το πρώτο επίσημο παιχνίδι με παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες. Πρόκειται για τον αγώνα του 2ου προκριματικού γύρου του UEFA Champions League με αντίπαλο τη Νέφτσι που θα διεξαχθεί στο στάδιο “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” την Τετάρτη 21/7 και ώρα 22:00.

Αναλογιζόμενοι τις όποιες δυσκολίες υπάρχουν και στην προσπάθειά μας να διευκολύνουμε τον κόσμο στις εξέδρες, αποφασίσαμε αρχικώς να μην εξαντλήσουμε την πλήρη χωρητικότητα που προβλέπει ο νόμος.

H πώληση των εισιτηρίων θα αρχίσει τη Δεύτερα 19/7 στις 10.00 μέσω ίντερνετ (www.olympiacos.org).
Επίσης, την ίδια ημέρα θα υπάρχει η δυνατότητα για τους φιλάθλους να κλείνουν τηλεφωνικά ραντεβού στο 211-1094950 από τις 10.00 έως τις 18.00 για να αγοράσουν εισιτήρια από τα εκδοτήρια την Τρίτη 20/7 και την Τετάρτη 21/7 από τις 10.00 έως τις 18.00.

Τόσο από το ίντερνετ, όσο και από τα εκδοτήρια, οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράζουν έως τέσσερα (4) εισιτήρια. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν τα αντίστοιχα πιστοποιητικά εμβολιασμού covid-19 ή πιστοποιητικά νόσησης covid-19.
Την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια θα κλείσουν στις 18.00 ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 15€, 20€, 25€, 30€, 40€, 50€, 60€, 150€, 250€ (VVIP)

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» την οποία ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο του τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).
Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet (www.olympiacossfp.gr)
Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π. στο 211-1007060.

Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις εξέδρες, οι θύρες θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 19.00. Επιπλέον, προτρέπουμε τους θεατές να έχουν προσέλθει στο γήπεδο το αργότερο έως στις 21:15, καθώς η διαδικασία ελέγχου στις θύρες είναι χρονοβόρα.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων ή καρτών διαρκείας οφείλουν να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα ταυτοποίησης (ταυτότητα ή διαβατήριο ή την άδεια παραμονής), καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης εντός του τελευταίου εξαμήνου. Το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου (security) θα κάνει χρήση της εφαρμογής covid free για τον έλεγχο των πιστοποιητικών, εξετάζοντας παράλληλα τα απαραίτητα έγγραφα και τα εισιτήρια / κάρτες διαρκείας πριν από την είσοδο των θυρών.

Οι ανήλικοι που συνοδεύονται, άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαπέντε (15) ετών, προσκομίζουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα.
Οι ανήλικοι που συνοδεύονται, έως και δώδεκα (12) ετών, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Το γεγονός πως στις 16/7 άνοιξε η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό των ηλικιών από 15 έως 18 ετών σε συνδυασμό με την απουσία σχετικής διευκρίνησης για τη συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα στην τελευταία ΚΥΑ, καθιστά αδύνατη την παρουσία τους στον αγώνα της Τετάρτης.

Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας που θα καλύπτει στόμα και μύτη τόσο κατά την άφιξή στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στις εξέδρες, όπως και κατά την αποχώρηση. Επίσης, προτρέπουμε να χρησιμοποιούνται ανέπαφες κάρτες για τις χρηματικές συναλλαγές. Μετά το τέλος του αγώνα, η αποχώρηση από το γήπεδο θα γίνεται σταδιακά.

Η διαδικασία για την ανανέωση των διαρκείας των κατόχων της περιόδου 2019-20 δε θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20/7 και την Τετάρτη 21/7.

Είναι αναγκαία η συνεργασία όλων όσοι θα βρεθούν την Τετάρτη το βράδυ στο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» ώστε να κυλήσουν τα πάντα ομαλά και να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα στην ποδοσφαιρική κοινωνία της χώρας πως σύντομα θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News