ΑΓΓΛΙΑ: Νέο ρατσιστικό παραλήρημα κατά Ράσφορντ, Σάντσο και Σάκα
Σταματημό δεν έχουν τα φαινόμενα ρατσισμού, με αποδέκτες του Μάρκους Ράσφορντ, Τζέιντον Σάντσο και Μπουκαγιό Σάκα.
Οι Άγγλοι οπαδοί φαίνεται πως δεν έχουν «χωνέψει» ακόμα το χαμένο Euro από την Ιταλία και ξεσπούν αλόγιστα στους παίκτες του Σάουθγκεϊτ. Κύριος στόχος, όλων των πικρόχολων και ρατσιστικών σχολίων είναι οι άτυχοι Ράσφορντ, Σάντσο και Σάκα που δεν ευστόχησαν στην διαδικασία των πέναλτι.
Αυτή τη φορά, στο Ντάρλινγκτον, μέρος στο οποίο είχε δημιουργηθεί μία τοιχογραφία προς τους διεθνείς ποδοσφαιριστές των «τριών λιονταριών», οπαδοί της Εθνικής Αγγλίας έγραψαν ένα ρατσιστικό μήνυμα το οποίο αφορούσε τους τρεις παίκτες. Το μήνυμα έγραφε: «Δεν συντασσόμαστε με τα τρία μαύρα λιοντάρια».
Ωστόσο η ρατσιστική επίθεση δεν σταμάτησε εκεί. Λίγο παρακάτω από αυτή την τοιχογραφία, στο ζωγραφισμένο σήμα της Εθνικής Αγγλίας κάποιοι έγραψαν «αν ο τρέχων δείκτης μη-λευκών μεταναστών συνεχιστεί, οι λευκοί της Βρετανοί θα είναι μειονότητα μέχρι το 2060».
Οι καταστάσεις και οι ενέργειες αυτές μόνο θλίψη προκαλούν! Ευτυχώς οι βρετανικές αρχές έχουν ήδη προβεί στη σύλληψη ατόμων που σχετίζονται με τις ρατσιστικές επιθέσεις στου διεθνείς ποδοσφαιριστές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Aktor: Η βραδιά που «μίλησε» η ψυχή και το refuse to lose!
- Ευρωπαϊκές λίστες: Πότε δηλώνονται στην UEFA - Πόσες αλλαγές δικαιούται κάθε ομάδα
- Λανουά Παρασκήνιο: Όσα είπε στους διαιτητές για το μέλλον του!
- Χίος: Τουλάχιστον 15 νεκροί από τη σφοδρή σύγκρουση Λιμενικού και σκάφους που μετέφερε μετανάστες (vid)
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτες τους ημιτελικούς του κυπέλλου ΟΦΗ - Λεβαδειακός, Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ και το Αστέρας Aktor - Ολυμπιακός
