ΠΕΡΙΕΡΓΑ: Το ματς είχε «στηθεί» κι εκείνος με δύο αυτογκόλ το... χάλασε
Δεν υπάρχει αυτό που συνέβη στην Γκάνα, όπου η υποβιβασμένη Ίντερ Αλάις φέρεται να «έστησε» την ήττα της με 5-1, αλλά ο Χασμίν Μούσα μπήκε αλλαγή και με δύο «τρελά» αυτογκόλ το έκανε 7-0, γιατί όπως δήλωσε «είμαι κατά του στοιχήματος».
Ένα απίθανο περιστατικό εκτυλίχθηκε σε παιχνίδι της πρώτης κατηγορίας της Γκάνας, μεταξύ της Ασάντι Γκολντ και της Ίντερ Αλάις. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την αφρικανική χώρα, ο αγώνας είχε «στηθεί» (η Ίντερ Αλάις είχε ήδη υποβιβαστεί κι αυτός ήταν ματς της τελευταίας αγωνιστικής) για να λήξει με τελικό σκορ 5-1 υπέρ της Ασάντι Γκολντ.
Ωστόσο, ένας από τους ποδοσφαιριστές της Ίντερ Αλάις και συγκεκριμένα ο Χασμίν Μούσα, είχε άλλη άποψη. Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας, μπήκε ως αλλαγή στο 5-0 και με δύο απίθανα αυτογκόλ, έκανε το 7-0 «χαλώντας» τη συμφωνία μεταξύ των δύο διοικήσεων.
Αργότερα βέβαια, έκανε και δηλώσεις λέγοντας: «Άκουσα στο ξενοδοχείο ότι είχαν στήσει το ματς να έρθει 5-1 σε βάρος της ομάδας μου. Αποφάσισα να το χαλάσω διότι είμαι ενάντια στο στοίχημα. Υποσχέθηκα στον προπονητή μου ότι αν με άφηνε να μπω στο ματς ως αλλαγή, θα το χάλαγα. To τεχνικό τιμ με επαίνεσε που το έκανα».
Μετά το συμβάν που προκάλεσε σάλο στη Γκάνα και σιγά-σιγά κυκλοφορεί και στο Twitter, η ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε πως ξεκινάει έρευνα από κοινού με τα πειθαρχικά όργανα και την επιτροπή εγκλήματος με τους δύο συλλόγους στο επίκεντρο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ποιες μεταγραφές φέρνει ο σοβαρός τραυματισμός του Γιαζίτζι
- ΑΕΚ-Ρίτας 86-92: «Έβγαλε» τα μάτια της κι έχασε δική της κούπα!
- Πλέι άουτ: Η βαθμολογία και το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε-θρίλερ
- Μυστακίδης: Εδώ θα χτιστεί το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ
- Τσέριν: «Τον καλύτερό μας εαυτό απέναντι στην ΑΕΚ»
