ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ: «Φανταστικός παίκτης ο Τζιοβίνκο, αλλά...»

Δεν άλλαξε τακτική σε επίπεδο δηλώσεων όμως… κάτι έλεγε η γλώσσα του σώματος.

Το ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν σχολιάζει ποτέ θέματα που αφορούν πιθανές μεταγραφικές κινήσεις, είναι κάτι δεδομένο και αυτό δεν άλλαξε ούτε μετά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Χέρακλες. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα του γινόταν ερώτηση για τον 34χρονο, με τον Ρουμάνο να «στάζει μέλι» και να προσπαθεί να κάνει ντρίμπλες. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λουτσέσκου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Χέρακλες με 2-1:

Για το αν παίζει ρόλο η νίκη ανεξάρτητα από το αν «μετράει»:

«Εμάς μας νοιάζει η προετοιμασία και το ξέρουν όλοι. Σίγουρα μετράει το αποτέλεσμα αλλά σε ενδιαφέρει περισσότερο η προετοιμασία. Είναι διαφορετική η φιλοσοφία της προπόνησης. Άλλη ομάδα τα «μετράει» τα φιλικά και άλλη δεν τα υπολογίζει τόσο. Ναι, πάντα θέλεις τη νίκη, απλά, την επόμενη μέρα, την αφήνεις πίσω».

Για το αν υπάρχει πρόοδος σε σχέση με τελευταία:

«Είναι διαφορετικά παιχνίδια τα δυο τελευταία. Είχαμε και στα δυο την ίδια νοοτροπία. Μου άρεσε διότι είχαμε οργάνωση και όχι είχαμε τη μπάλα αλλά και όταν δεν την είχαμε. Είχαμε στο μυαλό μας το να ελέγξουμε το παιχνίδι. Τα πήγαμε καλά. Ακόμα γίνονται κάποια λάθη αλλά και αντιδράσεις που δεν τις θέλουμε αλλά είναι λογικό να υπάρχουν διότι δεν είμαστε φρέσκοι. Ψάχνουμε τους αυτοματισμούς μας. Αυτό που μου αρέσει είναι οτι οι παίκτες μας αρχίζουν και καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλο. Είμαι ικανοποιημένος και από το επίπεδο των αντιπάλων διότι μας έπαιξαν με διάθεση να μας πιέσουν. Ένα στυλ παιχνιδιού που ίσως δεν θα τα βρούμε στην Ελλάδα».

Για τον Ουάρντα:

«Δεν έχω να πω κάτι. Ζήτησε άδεια για ένα προσωπικό ζήτημα και αυτή τη στιγμή δεν είναι μαζί μας».

Για τον Μπίσεσβαρ:

«Θα είναι μαζί μας την πρώτη μέρα προπονήσεων στη Θεσσαλονίκη. Μπορεί να παίξει σε δυο θέσεις και ελπίζω να μας βοηθήσει».

Για τον Τζιοβίνκο:

«Ξέρετε οτι δεν μιλάω ποτέ για μεταγραφές. Το γκρουπ δεν έχει ακόμα συμπληρωθεί. Με τον Τζιοβίνκο είχα εξαιρετική σχέση και συνεργασία, είναι ένας φανταστικός παίκτης. Περάσαμε εξαιρετικά στη Σαουδική Αραβία. Εμείς έχουμε μια στρατηγική και ένα πλάνο και αυτήν ακολουθούμε, αλλά δεν πρόκειται να απαντήσω σε σενάρια, φήμες ή οτιδήποτε άλλο».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News