ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Η Πενιαρόλ ετοιμάζεται να συζητήσει την πώληση Πικέρες

Ο Ολυμπιακός ίσως έχει καλά νέα σύντομα για το θέμα του αριστερού μπακ αφού η Πενιαρόλ δείχνει έτοιμη να το συζητήσει…
Πολύ σημαντική, ενδέχεται ν’ αποδειχθεί, η 23η Ιούλη για στην προσπάθεια του Ολυμπιακού ν’ αποκτήσει έναν ακόμα αριστερό μπακ. Ως γνωστόν οι Πειραιώτες ψάχνουν έναν παίκτη να καλύψει το κενό που άφησε ο Χοσέ Χολέμπας και να μοιραστεί τη θέση και την ευθύνη με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.
Και λέμε πολύ σημαντική αφού, εδώ και πολλές μέρες (σ.σ.: είχαμε γράψει σχετικό ρεπορτάζ και στην έντυπη έκδοση της SportDay) έχουμε αναφέρει ότι η Πενιαρόλ, ομάδα του Χοακίν Πικέρες, είχε θέσει ως ημερομηνία-κλειδί τη συγκεκριμένη. Γιατί;
Επειδή δίνει τον αγώνα – ρεβάνς κόντρα στη Νασιονάλ για το Copa Sudamericana. Στις 16/7 η Πενιαρόλ κέρδισε 2-1 εκτός έδρας και καλείται να υπερασπιστεί αυτό το προβάδισμα για τους 16 της διοργάνωσης. Οι προ ημερών πληροφορίες ανέφεραν ότι η Πενιαρόλ είπε στην πλευρά του Ολυμπιακού ότι θα μπορούν να συζητήσουν καλύτερα και πιο άνετα το ενδεχόμενο πώλησης του 22χρονου Ουρουγουανού μπακ.
Μάλιστα, την Πέμπτη (22/7) έγραψαν στην πατρίδα του Πικέρες ότι ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που ενδιαφέρεται πολύ για ‘κείνον και συμπλήρωσαν ότι το ίδιο ισχύει και για τις Ρίβερ Πλέιτ και Παλμέιρας. Μένει να δούμε αν και πως θα ενεργήσει η Πενιαρόλ μετά το ματς κόντρα στη Νασιονάλ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Κυριάκος: «Δεν μπορεί κάποιοι να γίνονται μυξοπαρθένες - Θα το βρει μπροστά της η ΑΕΚ»
- Ολυμπιακός: Ο Γκος μας έμαθε κάτι που δεν ξέραμε και ο Φουρνιέ επιβεβαίωσε αυτό που γνωρίζαμε
- Ματίας Αλμέιδα: «Η AEK πήρε τη σωστή απόφαση με τον Λιβάι Γκαρσία – Θα είμαστε ανταγωνιστικοί και χωρίς αυτόν»
- Super League: Η βαθμολογία μετά το διπλό του ΠΑΟΚ στην Κρήτη
- Βόλος-Παναιτωλικός: Τα highlights του αγώνα