ΖΕΡΜΕΝ ΠΕΝΑΝΤ: «Ο Τζέραρντ αναγκαζόταν να είναι παίχτης προπονητής»

Σε δηλώσεις του «talkSPORT» ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, Ζερμέν Πέναντ, μίλησε για τον πρώην προπονητή του Ράφα Μπενίτεθ και τον διπλό ρόλο του Στίβεν Τζέραρντ.

Ο Ζερμέν Πέναντ ήταν χείμαρρος, όσον αφορά τις τοποθετήσεις του για την περίοδο που αγωνίστηκε στη Λίβερπουλ από το 2006 έως το 2009. Ο Πέναντ αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Ράφα Μπενίτεθ και ξεσπάθωσε κατά του πρώην προπονητή του.

«Είναι ένας θρύλος της Λίβερπουλ για την περίφημη ανατροπή από 3-0 κόντρα στη Μίλαν, στον τελικό του Champions League, που “γύρισε” 100% λόγω αυτού, ισχυριζόμενος πως ήταν ο πραγματικός αρχηγός της ομάδας.

Ένιωθα πως ήταν δύσκολο να προσεγγίσω τον Ράφα Μπενίτεθ. Δε θα ερχόταν να σου μιλήσει για καταστάσεις στο γήπεδο, δε θα συζητούσατε. Τα άφηνε όλα στον Τζέραρντ. Δε νομίζω ότι θα πετύχει στην Έβερτον.

Παίζοντας στη Λίβερπουλ, δε θα ήθελα να “ενοχλώ” πρώτα τον Τζέραρντ και μετά τον προπονητή μου. Απλά ο Στίβεν αναγκαζόταν ναι είναι και παίχτης και προπονητής τότε. Συγγνώμη από τους φίλους της Έβερτον, αλλά δε θα την ανεβάσει επίπεδο».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News