ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κάνει εξετάσεις ο Μπουχαλάκης, μπαίνει 11άδα ο Σουρλής

Την Παρασκευή θα οριστικοποιηθεί αν θα απουσιάσει (το πιο πιθανό) ή όχι ο Μπουχαλάκης στη ρεβάνς με Νέφτσι.

Αν στο α’ ματς με τη Νέφτσι ο Πέδρο Μαρτίνς χρειάστηκε να βάλει όλη την εφευρετικότητά του για να βρει λύσεις στα πολλά και σοβαρά προβλήματα που του παρουσιάστηκαν πριν από τη σέντρα αλλά και κατά τη διάρκεια του πρώτου 45λεπτου, στη ρεβάνς του Μπακού θα χρειαστεί να το… τερματίσει. Επιβάλλεται να ξαναβγάλει… λαγούς από το καπέλο. Κι αυτό γιατί η συμμετοχή του Ανδρέα Μπουχαλάκη κρίνεται από εξαιρετικά αμφίβολη έως αδύνατη.

Οριστικό δεν είναι τίποτα ακόμα. Όπως λένε οι πληροφορίες από το ιατρικό τιμ, αναμένεται να εξεταστεί την Παρασκευή (22/7) ο Έλληνας χαφ για να ξεκαθαρίσει η εικόνα. Πιθανώς ρόλο στην τελική απόφαση θα παίξει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Εκ πρώτης το πρόβλημα δεν φάνηκε απαγορευτικό για ν’ αγωνιστεί. Ωστόσο οι μέρες που μεσολαβούν ως το ταξίδι και τη ρεβάνς είναι λίγες γι’ αυτό και οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του ν’ αγωνιστεί.

Τι μπορεί να κάνει ο Μαρτίνς για να καλύψει το κενό; Πιθανότατα θα δούμε άμυνα με τρεις στόπερ, αφού επιστρέφει και ο Ουσεϊνού Μπα που εξέτισε την ποινή του (μαζί με Σεμέδο και πιθανότατα Σισέ) και στον άξονα τον Σουρλή (δίπλα στον Κούντε) που άρεσε πάρα πολύ όσο έπαιξε την Τετάρτη (21/7) στο 1ο ματς με τους Αζέρους στο Φάληρο. Τον Σουρλή θα δούμε στο Μπακού είτε παίξει ο Μπουχαλάκης είτε όχι αφού υπάρχει και η δεδομένη απώλεια του τιμωρημένου Καμαρά.

Υπάρχουν κι άλλα ανοιχτά ζητήματα για την 11άδα τα οποία ωστόσο ο Μαρτίνς είναι αναγκασμένος να τα βλέπει μέρα με τη μέρα αφού, κυριολεκτικά, δεν ξέρει τι του ξημερώνει με όλα όσα έχουν συμβεί.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News