ΡΟΜΑ: «Θα επιστρέψω τον Νοέμβριο! Ο Μουρίνιο έχει ήδη κατακτήσει τους πάντες», δήλωσε ο Σπινατσόλα

Ο Λεονάρντο Σπινατσόλα μίλησε για το στόχο του να είναι στη διάθεση του Ζοσέ Μουρίνιο πολύ νωρίτερα από την προβλεπόμενη ημερομηνία και αποκάλυψε τις εντυπώσεις των συμπαικτών του για τον Πορτογάλο.

O Λεονάρντο Σπινατσόλα, ήταν εκ των πρωταγωνιστών του φετινού EURO και οδήγησε την Ιταλία στην πορεία της προς την κατάκτηση του τροπαίου. Ωστόσο, η ρήξη αχίλλειου τένοντα που υπέστη, θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για μερικούς μήνες. Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, η επιστροφή υπολογίζεται στους 5-6 μήνες. Όμως, ο ίδιος ο παίκτης έχει κάτι άλλο στο μυαλό του.

Ξέρω ότι λένε ότι  θα επιστρέψω τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο, αλλά θα είμαι διαθέσιμος από τον Νοέμβριο», δήλωσε ο Λεονάρντο Σπίνατσολα στο« Il Romanista».

«Τον  Νοέμβριο θα είμαι στη διάθεση του προπονητή μου για να αρχίσω ξανά να παίζω. Στο μυαλό μου υπάρχει μόνο αυτή η ημερομηνία. Άλλοι το έχουν πετύχει, θα προσπαθήσω κι εγώ. Ελπίζω να γίνει έτσι», είπε ο αριστερός μπακ των «τζιαλορόσι».  

Για τον Ζοζέ Μουρίνιο:

«Του μίλησα στο τηλέφωνο πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και μετά όταν επέστρεψα στην Τριγκόρια. Από ό,τι έχω καταλάβει από τους συμπαίκτες μου, έχει ήδη προκαλέσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Έχω μιλήσει με πολλούς συμπαίκτες μου και λέμε πόσο ανυπομονούμε να παίξουμε ξανά μαζί»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News