ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: «Ο Εμπαπέ είπε στον Ποτσετίνο πως δεν θα ανανεώσει»

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της Παρί, αλλά η πρώτη του κουβέντα με τον Ποτσετίνο φαίνεται πως δεν έφερε καλά νέα για τους Γάλλους.

Σύμφωνα με την «As», ο Γάλλος σούπερ σταρ έκανε την εμφάνισή του τη Πέμπτη (22/07) στην προετοιμασία των Παριζιάνων, χωρίς βέβαια να πατήσει ακόμα χορτάρι, αφού αναλώθηκε σε δειγματοληπτικά τεστ, μετρήσεις και άλλα διαδικαστικά.

Ωστόσο, αφού βρέθηκε εκεί, δεν υπήρχε περίπτωση να μην βρει χρόνο να μιλήσει με τον προπονητή της ομάδας, Μαουρίσιο Ποτσετίνο. Σε μία ανεπίσημη, λοιπόν, συνομιλία μεταξύ των δυο, σύμφωνα πάντα με την ισπανική ιστοσελίδα, ο Εμπαπέ εκμυστηρεύτηκε στον προπονητή του πως παρ’ ότι γνωρίζει πως η ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να τον πουλήσει το φετινό καλοκαίρι, η απόφασή του δεν αλλάζει και δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, αφού σκοπεύει να φύγει αν όχι αυτό, τότε το επόμενο καλοκαίρι.

Οι σχέσεις μεταξύ των δυο είναι εξαιρετικές σε τέτοιο βαθμό, που αποτέλεσαν έναν από τους βασικούς λόγους για τους οποίους οι Μαδριλένοι πλησίασαν τον Αργεντίνο προπονητή, μετά την αποχώρηση του Ζινεντίν Ζιντάν.

Στην Παρί ποντάρουν και σ’ αυτό, αλλά και στα χρήματα και στο πρότζεκτ που μπορούν να προσφέρουν στον Κιλιάν Εμπαπέ  για να κατορθώσουν να τον πείσουν να ανανεώσει. Δεν έχουν κανένα σκοπό να καταθέσουν τα «όπλα» και θέλουν μάλιστα να κάνουν ακόμη ένα ραντεβού με τον Γάλλο σταρ για να συζητήσουν την ανανέωση του συμβολαίου του, χωρίς να έχουν κατά νου, ούτε σαν ιδέα κάποια κουβέντα περί πώλησής του.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News