ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Ποτσετίνο μέχρι το 2023

Ο Αργεντινός προπονητής ανανέωσε τη συνεργασία του με την Παρί Σεν Ζερμέν, μέχρι το καλοκαίρι του 2023, γεγονός που έγινε γνωστό και στα social media της ομάδας.

Τέλος στις φήμες και τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία των Παριζιάνων, έβαλε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ο οποίος επέκτεινε τη συνεργασία του με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο έμπειρος προπονητής, αναμφίβολα είχε μια κακή σεζόν την περασμένη χρονιά. Έχασε το γαλλικό πρωτάθλημα από τη Λιλ, αποκλείστηκε εύκολα (όπως αποδείχθηκε στο τέλος) από τη Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά του Champions League και γενικά προκάλεσε ένα δυσάρεστο κλίμα στα αποδυτήρια της Παρί. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η έντονη επιθυμία του Εμπαπέ να αποχωρήσει από το σύλλογο.

Ωστόσο, πέρα από αυτά, η διοίκηση της ομάδας φαίνεται να τον εμπιστεύεται και με το παραπάνω στο «τιμόνι» του συλλόγου, υπογράφοντας μαζί του συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Σημειώνεται πως ο πρώην τεχνικός της Τότεναμ είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News