Παναθηναϊκός: Το «Απόστολος Νικολαΐδης»... ξεσκεπάστηκε
Το πρώτο στάδιο των εργασιών για την τοποθέτηση του νέου στεγάστρου «Απόστολος Νικολαΐδης» ολοκληρώθηκε με την αφαίρεση των υπολειμμάτων του παλιού.
Την Παρασκευή άρχισαν οι εργασίες για την αντικατάσταση του παλιού στεγάστρου της κεντρικής εξέδρας του «Απόστολος Νικολαΐδης», επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Συνεργείο με τη βοήθεια γερανού, αφαίρεσε τα υπολείμματα της μεταλλικής κατασκευής, που είχε καταρρεύσει από το βάρος του χιονού μετά την κακοκαιρία «Ελπίς».
Το Σάββατο, θα τοποθετηθεί το νέο, ώστε το γήπεδο θα είναι καθ’ όλα έτοιμο για το κυριακάτικο φιλικό του Παναθηναϊκού με τον ΝΠΣ Βόλο.
Συγχρόνως, εκτελούνται εργασίες σε άλλες θύρες και σε άλλη σημεία του κτίσματος, για να εκπληρωθούν οι απαιτήσεις που έθεσε το κλιμάκιο της Επιτροπής Γηπέδων της UEFA.
Δείτε βίντεο από την κεντρική εξέδρα επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας:
View this post on Instagram
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Νίστρουπ: Πώς σχολίασε το αήττητο σερί και τη διακοπή του πρωταθλήματος
- Super League: Η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική μετά τη διακοπή
- Ολυμπιακός: Το σχόλιο του Καραπαπά και ο διαιτητής και το VAR που έκλεισαν τα μάτια σε πέναλτι
- Αλγουαθίλ: Η νοοτροπία νικητή, η σκληρή δουλειά και οι ατάκες για τον Φρόιλερ
- ΟΦΗ-Αστέρας 2-2: Αλύγιστοι οι Κρητικοί, έμειναν όρθιοι με τον Αθανασίου
