Παναθηναϊκός: Το «Απόστολος Νικολαΐδης»... ξεσκεπάστηκε
Το πρώτο στάδιο των εργασιών για την τοποθέτηση του νέου στεγάστρου «Απόστολος Νικολαΐδης» ολοκληρώθηκε με την αφαίρεση των υπολειμμάτων του παλιού.
Την Παρασκευή άρχισαν οι εργασίες για την αντικατάσταση του παλιού στεγάστρου της κεντρικής εξέδρας του «Απόστολος Νικολαΐδης», επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Συνεργείο με τη βοήθεια γερανού, αφαίρεσε τα υπολείμματα της μεταλλικής κατασκευής, που είχε καταρρεύσει από το βάρος του χιονού μετά την κακοκαιρία «Ελπίς».
Το Σάββατο, θα τοποθετηθεί το νέο, ώστε το γήπεδο θα είναι καθ’ όλα έτοιμο για το κυριακάτικο φιλικό του Παναθηναϊκού με τον ΝΠΣ Βόλο.
Συγχρόνως, εκτελούνται εργασίες σε άλλες θύρες και σε άλλη σημεία του κτίσματος, για να εκπληρωθούν οι απαιτήσεις που έθεσε το κλιμάκιο της Επιτροπής Γηπέδων της UEFA.
Δείτε βίντεο από την κεντρική εξέδρα επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας:
View this post on Instagram
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΟΦΗ-Λεβαδειακός 1-1: Όλα ανοιχτά
- Ξέσπασε ο Κόντης: «Αυτά που είδα δεν τα έχω ξαναδεί!»
- Βόμβες Αντετοκούνμπο: «Θέλω να μείνω στους Μπακς αλλά όχι για να παλεύω για τα playoffs»
- ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε ως δανεικός από την Καϊσέρισπορ ο Τσάλοφ
- Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Ο Γκραντ είναι... οικογένεια - Τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ»
