Παναθηναϊκός: Ο μεγαλύτερος έπαινος για τον Τσέριν

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επαινούσαν τον Άνταμ Τσέριν και τη συμβολή του στην καλή εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου στο φιλικό με τον ΝΠΣ Βόλο.

Ο Άνταμ Τσέριν αποτέλεσε «όαση» για τον Παναθηναϊκό, στο άνυδρο πρώτο ημίχρονο με τον ΝΠΣ Βόλο. Ο Σλοβένος μέσος έδωσε ένταση, ταχύτητα και κάθετη πάσα στην ενδεκάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και απέδειξε ότι έχει την ικανότητα να βοηθήσει.

Σε συνδυασμό με την εικόνα του Καρλίτος, ο Ισπανός μοιάζει να εξασφαλίζει φανέλα βασικού για το πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Σλάβια Πράγας, στις 4 Αυγούστου. Έτσι και αλλιώς, στον μεσοεπιθετικό χώρο η λειψανδρία είναι έντονη για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Μαζί με την είσοδο του Τσέριν στην ενδεκάδα, το 4-3-3 κερδίζει τη… μάχη από το 4-2-3-1. Γιατί ο 24χρονος παίκτης είναι ένας box-to-box και όχι «δεκάρι», που απαιτείται για τη λειτουργία της δεύτερης διάταξης.

Ωστόσο, το πιο ενθαρρυντικό για τον Τσέριν, είναι πως οι συμπαίκτες του αναγνώριζαν την αξία του. Έξω από το «Απόστολος Νικολαΐδης», κατά την αποχώρηση των ποδοσφαιριστών, όλοι είχαν από ένα εγκώμιο για τον 23χρονο μέσο.

Δεν συμβαίνει συχνά με παίκτη που έχει τόσο μικρό χρονικό διάστημα στο «Γεώργιος Καλαφάτης», να απολαμβάνει τέτοια αποδοχή. Όμως, ο Τσέριν με τον χαρακτήρα του και κυρίως, με τις ποδοσφαιριστές ικανότητες του, έχει ενσωματωθεί πλήρως στο σύνολο.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News