Ολυμπιακός Μεταγραφές: Η πρόταση της Παλμέιρας για Ταμπάτα και το plan B
Ο Μπρούνο Ταμπάτα είναι στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στις θέσεις των εξτρέμ όπως αποκάλυψε προ ημερών η SportDay. Ωστόσο οι πρωταθλητές της Super League έχουν ανταγωνισμό. Η Παλμέιρας που χάνει τον Γκουστάβο Σκάρπα από τον Ολυμπιακό, θέλει τώρα να πάρει τον Ταμπάτα για να αντικαταστήσει τον Σκάρπα!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ταμπάτα και ο «μπέμπης» για τα φτερά
Σύμφωνα με βραζιλιάνικο δημοσίευμα κατέθεσε πρόταση 3 εκατ.ευρώ στη Σπόρτινγκ και στο πακέτο προβλέπεται και η προοπτική άλλων 2 εκατ.ευρώ με την επίτευξη στόχων. Ο 25χρονος Βραζιλιάνος αρέσει πολύ στον Ολυμπιακό αφού είναι ένας ποιοτικός και ταχύς ποδοσφαιριστής με ικανότητα τόσο στη δημιουργία όσο και στο σκοράρισμα. Ο αριστεροπόδαρος άσος εκπροσωπείται μανατζερικά από τον Ντέκο που έχει στον Ολυμπιακό και τους Ρέαμπτσιουκ και Τικίνιο.
Αν όντως ο Ταμπάτα καταλήξει στην Παλμέιρας τότε πιθανώς ο Ολυμπιακός να στραφεί στη λύση του 20χρονου Ουρουγουανού της Μάντεστερ Γιουνάιτεντ, Φακούντο Πελίστρι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το σήμα και το σχήμα της νίκης πρόκρισης του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Καλοί οι διασκεδαστές, αλλά πρωτάθλημα… δεν παίρνουν
- ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Ομοφωνία τηλεκριτικών διαιτησίας - Ξεκάθαρη παράβαση
- ΠΑΟΚ: Το συγκινητικό βίντεο από το «αντίο» της Τούμπας στα επτά αετόπουλα
- EuroLeague Final Four 2026: Πότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ΟΑΚΑ
- ΠΑΟΚ: Το «ευχαριστώ» στις ομάδες και τους οπαδούς για τη συμπαράσταση
