Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ήρθε ο Βέρμπιτς - «Θα τα πούμε μετά τις διαπραγματεύσεις»
Οι… σλοβενικές αφίξεις για τον Παναθηναϊκό είχαν την τιμητική τους το μεσημέρι της Παρασκευής. Λίγη ώρα μετά τον ερχομό του Σπόραρ στην Αθήνα, ακολούθησε και η «προσγείωση» του Μπέντζαμιν Βέρμπιτς στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Σε αντίθεση, ωστόσο, με τον διεθνή συμπαίκτη του, ο εξτρέμ της Ντινάμο Κιέβου εμφανίστηκε ιδιαίτερα λιγομίλητος στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν και ζήτησε να μιλήσει αφού ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις του με τους «πράσινους», φανερώνοντας ότι το deal δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί.
«Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος αλλά θα προτιμούσα να μιλήσω αφού ολοκληρώσουμε τις διαπραγματεύσεις», τόνισε ο Σλοβένος άσος αυξάνοντας λίγο την αγωνία των φίλων του «τριφυλλιού» για τις συζητήσεις τους με τους διοικούντες της ΠΑΕ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Οι Κλέιτον, Αντρέ Λουίς και η Τρίπολη!
- Super League: Βαρύ το κατηγορητήριο για τον Ηλιόπουλο και την ΑΕΚ
- ΑΕΚ: Πειθαρχική δίωξη στον Ηλιόπουλο και την ΠΑΕ!
- ΠΑΟΚ: Γυρίζει στην Ελλάδα ο τρίτος τραυματίας του πολύνεκρου τροχαίου στη Ρουμανία
- Παναθηναϊκός AKTOR: Από το νοσοκομείο στο παρκέ και το buzzer beater ο Γκραντ
