Ολυμπιακός Μεταγραφές: Οι Ισπανοί αποκαλύπτουν διαπραγματεύσεις για Μπάρντι
Δημοσιεύματα στην Ισπανία αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Λεβάντε για την απόκτηση του 27χρονου μεσοεπιθετικού Ένις Μπάρντι.
Οι δύο σύλλογοι βρίσκονται σε διαδικασία συζητήσεων για τον Σκοπιανό που αγωνίζεται κυρίως ως «10άρι», αλλά και ως αριστερό εξτρέμ. Καθώς ο Μπάρντι δεσμεύεται με συμβόλαιο (μέχρι το 2024) η μεταγραφή μπορεί να φτάσει τα 3 εκ. ευρώ.
Γεννημένος στα Σκόπια από Αλβανούς γονείς, ο Μπάρντι ξεκίνησε την καριέρα του στην Σκούπι. Το 2013 εντάχθηκε στην Ακαδημία της Μπρόντμπι και στη συνέχεια υπέγραψε μονοετές επαγγελματικό συμβόλαιο με τη σουηδική Πρέσπα Μπίρλικ.
Αγωνίστηκε και στην Ουγγαρία ενώ τα τελευταία πέντε χρόνια παίζει στην Ισπανία με τη φανέλα της Λεβάντε. Την περσινή σεζόν σε 32 συμμετοχές είχε 3 γκολ, 3 ασίστ. Συνολικά με τα χρώματα της ισπανικής ομάδας έχει αγωνιστεί σε 162 ματς, στα οποία είχε 24 γκολ και 15 ασίστ.
Ο μικρόσωμος (1.72 μ) Μπάρντι είναι διεθνής. Μετρά 44 συμμετοχές (9 γκολ) με το εθνόσημο. Ήταν μέλος της αποστολής της πΓΔΜ για το UEFA Euro 2020, ξεκινώντας και βασικός στους τρεις αγώνες της φάσης των ομίλων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Είναι κρίμα να υπάρχει προβληματισμός τόσο νωρίς
- Κούβελος στην Εθνική Ομάδα κωπηλασίας: «Χαίρομαι που η ανακαίνιση του Σχινιά έφερε τα πρώτα αποτελέσματα»
- Απογοητευμένος ο Νίστρουπ: «Πρέπει να βελτιωθούμε και να πάμε στη Βουλγαρία για τη νίκη και την πρόκριση»
- Ολυμπιακός Παρασκήνιο: Τι γύρευε ο Πότερ στο Καραϊσκάκη;
- Αρης: Πλήγμα με Κουαμέ
