Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο πρώτος Σλοβένος, υπέγραψε τελευταίος!

Στο «Καλαφάτης» δημιουργήθηκε μία μικρή σλοβενική παροικία από τους Τσέριν, Σποράρ και Βέρμπιτς. Όμως ο… άτυπος ιδρυτής ήταν αυτός που έφτασε τελευταίος στην Αθήνα!

Μία μικρή σλοβένικη παροικία δημιουργήθηκε στον Παναθηναϊκό… Μέχρι πρότινος, ούτε ένας Σλοβένος δεν είχε φορέσει την πράσινη φανέλα. Πλέον, στο «Γεώργιος Καλαφάτης» θα προπονούνται τρεις, οι οποίοι είναι συμπαίκτες και στην Εθνική ομάδα της βαλκανικής χώρας.

Μία άλλη παράμετρος είναι πως εκπροσωπούνται από τον ίδιο μάνατζερ, τον Αμίρ Ρούζνιτς. Ο (επίσης) Σλοβένος ατζέντης είναι ο άνθρωπος ο οποίος συνεννοήθηκε με τα διοικητικά στελέχη του Παναθηναϊκού και έκλεισε τις τρεις συμφωνίες. Οι οποίες θα ωφελήσουν σημαντικά και τον ίδιο…

Μία λεπτομέρεια των τριών μεταγραφών, είναι πως αυτό το… γαϊτανάκι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Ρούζνιτς, τελείωσε με τον παίκτη που το άρχισε! Μπερδευτήκατε; Ας τα ξεμπερδέψουμε…

Το τμήμα σκάουτινγκ του Τριφυλλιού έθεσε υπόψη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς. Ο Σέρβος προπονητής ενέκρινε τον 28χρονο εξτρέμ και η διοίκηση προσέγγισε τον Ρούζνιτς.

Σε πρώτο χρόνο ο Ρούζνιτς εξήγησε ότι οι συνθήκες δεν ευνοούσαν την απόκτηση του Βέρμπιτς, αλλά διατήρησε ανοιχτό τον δίαυλο επικοινωνίας. Και πρότεινε τον Άνταμ Τσέριν, ο οποίος άρεσε στον Γιοβάνοβιτς. Οι συζητήσεις ολοκληρώθηκαν άμεσα και ο Τσέριν εγκαταστάθηκε στην Αθήνα.

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού ξαναρώτησαν για τον Βέρμπιτς, όμως και πάλι το deal δεν προχώρησε. Αντίθετα, προέκυψε ο Αντράζ Σποράρ, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας με 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό ρεκόρ στη δεκαετία του Γιάννη Αλαφούζου.

Εν τέλει, ήρθε και η ώρα του πρώτου, ο οποίος υπέγραψε τελευταίος… Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς εντάχτηκε στο ρόστερ του Τριφυλλιού και αποτελεί το τρίτο μέλος της σλοβενικής παροικίας. Θα είναι το τελευταίο; Θα δείξει…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News