ΠΑΟΚ: Γιατί αναβαθμίζει ο Σαββίδης τον Κυριάκο

Τι αναφέρει η στήλη «Ο τρελός του χωριού» της SportDay για τις… παρασκηνιακές διεργασίας στον ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό-σοκ από τη Λέφσκι Σόφιας.

Πήγαν οι οργανωμένοι στα αποδυτήρια της Τούμπας και τα έψαλλαν σε όλο τον κόσμο. Ζήτησαν εξηγήσεις και προειδοποίησαν ότι αν χρειαστεί άλλη επίσκεψη δεν θα είναι τόσο ήρεμοι. Ο Βιεϊρίνια και ο Ίνγκασον έχουν βιώσει παρόμοιες επισκέψεις. Ειδικά ο Πορτογάλος. Ο Λουτσέσκου είχε αποφύγει τις δυσάρεστες συναντήσεις. Εκείνος που δεν μπορούσε να πιστέψει όσα του μετέφεραν, αν του τα μετέφεραν όλα, ήταν ο Μπότο. Ο Πορτογάλος έδειχνε σα χαμένος και όπως μου μετέφερε καρντάσης που είδε χθες τον τεχνικό διευθυντή, δύσκολα θα ξεχάσει την πρόσφατη εμπειρία του. Τόσα χρόνια, άλλωστε, ο άνθρωπος είχε δεύτερο ρόλο. Ξαφνικά βγήκε μπροστά και κατάλαβε ότι η προαγωγή έχει και συνέπειες.

Από τα γαλλικά των οπαδών, πάντως, βγήκε κι ένας κερδισμένος. Πήρε πόντους ο Κυριάκος. Σε μία περίοδο που τίθεται σε αμφισβήτηση η ένταξή του στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, ακόμα και οι συνδεσμίτες εκτίμησαν ότι το παλικάρι έμεινε και δεν φοβήθηκε να σταθεί απέναντί τους, αν και γνώριζε ότι θα άκουγε τα περισσότερα.

Την ίδια άποψη εξέφραζαν και στην ηγεσία της ομάδας. Έκαναν, μάλιστα, και τις συγκρίσεις με τον Μάκη. Κάθε φορά που μυρίζει μπαρούτι η ατμόσφαιρα, ο Κυριάκος βγαίνει μπροστά. Ο Γκαγκάτσης παίρνει το τσαντάκι του και πάει σε άλλη παραλία. Ίσως εκείνη την ώρα να έψαχνε τον Μπαλτάκο για να μάθει τι συμφώνησαν με τον φίλο μου τον Λευτέρη. Έχουν άψογη συνεργασία ο Χρυσόστομος και ο Κυριάκος. Αλλά πάντα ο ένας θέλει να απομακρύνει τον άλλον από τα πόδια του. Μετά από την προχθεσινή στάση του, ο δεύτερος κέρδισε πόντους και μένει να δούμε πώς θα τον επιβραβεύσει ο Ιβάν, ο οποίος μέχρι πριν από μερικές μέρες παρακαλούσε να πολιτευθεί ο Κυριάκος για να γλιτώσει από αυτόν…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News