ΤΡΙΚΑΛΑ: Ραγδαίες εξελίξεις και συμπόρευση
Ενισχυμένα θα είναι από δω και πέρα τα Τρίκαλα με τη στελέχωση του αγωνιστικού τμήματος να μπαίνει σε πρώτο πλάνο ενόψει Super League 2
Μπορεί να απέκλεισε το ενδεχόμενο πώλησης ο Ηλίας Αϊβάζογλου, ωστόσο όπως φάνηκε χθες η ιστορία με τον Χρήστο Λάλα δεν είχε τελειώσει για τα Τρίκαλα. Οι δυο άνδρες αποφάσισαν να συμπορευθούν, και θα έχουν από δω και πέρα ο καθένας από 50% των μετοχών της ομάδας.
Η συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών επισφραγίστηκε σε δικηγορικό γραφείο, ενώ σειρά θα πάρει η στελέχωση του αγωνιστικού τμήματος και του έμψυχου δυναμικού. Ο Χρήστος Λάλας θα αναλάβει τη θέση του αντιπροέδρου, ενώ ο άμεσος συνεργάτης του ο Θεόφιλος Αναστασιάδης θα είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος.
Από την πλευρά του ο Νίκος Σαμολαδάς θα συνεχίσει στη θέση του γενικού διευθυντή, παίρνοντας το βάρος του αγωνιστικού τμήματος. Με πρώτο φαβορί για τη θέση του προπονητή τον Ντέιβιντ Μαγκρόουν.
O Αγγλοαυστραλός, έχει δουλέψει σαν σκάουτερ σε μεγάλες ομάδες όπως ο Άγιαξ, η Τότεναμ, QPR και υποστηρίζεται από γραφείο μάνατζερ το οποίο θέλει να κάνει μπάσιμο στα του ελληνικού ποδοσφαίρου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Η ξεκούραση του Μεντιλίμπαρ - Ποιο μέρος διάλεξε για τριήμερη «απόδραση»
- Λουτσέσκου: «Δεν έπαθα ανακοπή» - Οι εξηγήσεις και η ανακοίνωση
- Ντέσερς-Σισοκό: Οι δύο μεγάλοι άτυχοι του Παναθηναϊκού... θα παίξουν του χρόνου
- Ταμπόρδα: Αυτό ήταν το δικό του «turning point»
- Ίωνας Παπαϊωάννου: Γκολ και υποσχέσεις στο NCAA
