Ολυμπιακός: Ο Κορμπέραν που είναι πάντα το φαβορί και το 24ωρο της κρίσης

Ο Κάρλος Κορμπέραν, όπως διαβάσατε στο sportday.gr, ήταν από την αρχή το φαβορί για να διαδεχθεί τον Πέδρο Μαρτίνς στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Ο 39χρονος Ισπανός που κάθισε την τελευταία διετία στον πάγκο της Χάντερσφιλντ έχει προκριθεί από τους ερυθρόλευκους για μια σειρά από λόγους. Κι αυτοί αφορούν στις ικανότητές του και φυσικά τη φιλοδοξία του. 

Ωστόσο καλό θα είναι να έχουμε κατά νου ότι τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο έως ότου ανακοινωθεί επισήμως ο αντι-Μαρτίνς από τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Αυτό, ως ένα βαθμό, αποδείχθηκε και το Σάββατο που οι άνθρωποι των πρωταθλητών είχαν σειρά επαφών και συζητήσεων για να καταλήξουν στον εκλεκτό. Κάποια στιγμή μάλιστα φάνηκε να μπαίνει άλλος κόουτς… σφήνα.

Όμως ο Κορμπέραν ήταν και παραμένει η… βάση σ’ αυτή την αναζήτηση. Και αυτή τη στιγμή, όπως και τα προηγούμενα 24ωρα, ο Κορμπέραν μοιάζει να είναι το απόλυτο φαβορί για να καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού. Αν δεν προκύψει κάτι το αμέσως επόμενο 24ωρο, τότε πιθανώς να υπάρξουν και ανακοινώσεις και παρουσιάσεις  Δευτέρα – Τρίτη (1-2/8) για τον Ισπανό τεχνικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ποιός εισηγήθηκε την απόκτηση του Μπάρντι

Βόμβα ESPN με Ουμτιτί και Ολυμπιακό

Η πρόταση Αμούζου και το «μεγάλο πακέτο»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News