Παναθηναϊκός μεταγραφές: Γιατί ο Βιτίνιο έκλεισε πριν τον εγκρίνει ο Γιοβάνοβιτς

Η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τη Φλαμένγκο περιλαμβάνει ένα παράδοξο και το Sportday.gr εξηγεί γιατί συνέβη αυτό.

Η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τη Φλαμένγκο για τον Βιτίνιο, γνωστοποιήθηκε με έναν αστερίσκο: πως τελεί υπό την αίρεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός θα αποφασίσει άμεσα εάν ο Βραζιλιάνος ταιριάζει στο πλάνο του και θα εγκρίνει ή θα απορρίψει την απόκτηση του.

Μοιάζει λίγο παράξενο ως είδηση… Πως μία ομάδα κινείται για έναν παίκτη προτού εξασφαλίσει τη συναίνεση του προπονητή της. Η απάντηση είναι απλή: ο Βιτίνιο προέκυψε εκτός… προγράμματος!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει έναν μεταγραφικό σχεδιασμό και οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού δουλεύουν με βάση τις κατευθύνσεις του. Ωστόσο, το ποδόσφαιρο είναι ρευστό και συχνά εμφανίζονται ευκαιρίες στην αγορά!

O Βιτίνιο συνιστά μία τέτοια περίπτωση! Είναι ένας μεσοεπιθετικός με αδιαμφισβήτητη ποιότητα, πλούσιο παλμαρέ, και μπορεί να αποκτηθεί με μικρό κόστος. Ο 28χρονος Βραζιλιάνος δεν περνά απαρατήρητος για ένα club που προσπαθεί να επανακάμψει στον πρωταθλητισμό.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού προσπαθεί να ενισχύσει το «οπλοστάσιο» του Γιοβάνοβιτς και έκλεισε ένα… ισχυρό «οπλικό σύστημα». Για το οποίο ο Σέρβος θα αποφασίσει εάν το χρειάζεται ή αν τα χαρακτηριστικά του δεν θα βοηθήσουν το σύνολο.

Ο Γιοβάνοβιτς δεν αμφιβάλλει για την αξία του Βιτίνιο. Τουναντίον, την αναγνωρίζει. Όμως, ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει ένα ποδοσφαιρικό σχέδιο και ψάχνει παίκτες με συγκεκριμένα στοιχεία και ο Βιτίνιο ίσως να μην είναι αυτός.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News