Αργεντινή: Σοκαριστικό βίντεο - Γροθιά σε γυναίκα διαιτητή από ποδοσφαιριστή ερασιτεχνικής ομάδας
Το γύρο του διαδικτύου κάνει το σοκαριστικό περιστατικό που συνέβη σε αγώνα ερασιτεχνικών ομάδων της Αργεντινής, με πρωταγωνιστή τον 34χρονο ποδοσφαιριστή Κριστιάν Τιρόνε.
Η διαιτητής του αγώνα Γκαρμένσε-Ντεπορτίβο Ιντεπεντένσια για το τοπικό πρωτάθλημα του Μπουένος Άιρες, Ντάλμα Κορτάδι, δέχθηκε γροθιά μετά την απόφασή της να υποδείξει δύο κίτρινες κάρτες σε συμπαίκτες του για διαμαρτυρία. Ο Τιρόνε τη γρονθοκόπησε και στη συνέχεια συνελήφθη, ενώ η 30χρονη ρέφερι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις προληπτικά.
Δείτε τη σύρραξη και την επίθεση στη γυναίκα διαιτητή:
?Cobarde agresión a una mujer árbitro de un futbolista en el partido de reserva Independencia ante Garmense, correspondiente a la Liga de Tres Arroyos.
*️⃣La víctima es Dalma Cortadi y el autor del hecho, Cristian Tirone. pic.twitter.com/a5wZT6QKLv— César Luis Merlo (@CLMerlo) July 31, 2022
Η Κορτάδι μίλησε στην εφημερίδα «Ole» και τόνισε ότι υποβλήθηκε σε αξονική γιατί είχε έντονη ζαλάδα και έκανε εμετό.
«Αυτό που έγινε εκτός όλων των άλλων με πλήττει και επαγγελματικά γιατί δεν μπορώ να δουλέψω και ζω από αυτό. Το ματς ήταν ήρεμο μέχρι εκείνα τα λεπτά και τίποτα δεν δικαιολογεί την αντίδρασή του. Θα εξετάσουμε με την οικογένειά μου πώς θα κινηθούμε στη συνέχεια. Πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη για να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Δεν έχει να κάνει με το φύλο, είμαστε άνθρωποι που πάμε στη δουλειά μας και βγάζουμε το ψωμί μας έτσι. Ο δράστης πρέπει να πληρώσει για ό,τι έκανε. Πρέπει να τον διώξουν για πάντα από το ποδόσφαιρο. Να μην αγωνιστεί ποτέ ξανά σε καμία ομάδα. Είναι ένας βίαιος άνθρωπος και φαίνεται να είναι έτσι και στη ζωή του. Ένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν αντιδρά έτσι και κανένας δεν αξίζει τέτοια επίθεση».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού
- Μπάσκετ: Πέθανε ο θρύλος Ντράζεν Νταλιπάγκιτς
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν μπορούμε να "κλαιγόμαστε" για το πρόγραμμα - Ηρθε η σειρά μας να κερδίσουμε»
- Ρουί Βιτόρια: «Να χτίσουμε πάνω στην καλή μας πορεία - Διαφορετικά χαρακτηριστικά ο Σφιντέρσκι»
- Νότιγχαμ: Βαριά ήττα από την Μπόρνμουθ