Αnt1 - Παγκόσμιο Κύπελλο: Το πρόγραμμα όλων των μεταδόσεων, «ελεύθερα» όλα τα παιχνίδια από τους «8» και μετά

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ πλησιάζει, με τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους να το περιμένουν και τους φιλάθλους στην Ελλάδα να βρίσκονται σε αναμένα κάρβουνα σχετικά με τα παιχνίδια που θα μεταδόσει η νέα συνδρομητική πλατφόρμα Ant1 Plus.

Το κανάλι που προετοιμάζεται καθώς σε λιγότερο από τέσσερις μήνες θα έχουμε σέντρα στο μεγάλο γεγονός, ανακοίνωσε όλα τα παιχνίδια που θα μεταδόσει, τις ώρες αλλά και αυτά που θα δείξει από τον «ελεύθερο» Ant1.

Όπως ανακοινώθηκε λοιπόν, όλες οι αναμετρήσεις από την φάση των προημιτελικών και μετά θα μεταδοθούν ελεύθερα και όχι από την πλατφόρμα, ενώ ο ANT1+ θα μεταδώσει όλα τα παιχνίδια που θα διεξαχθούν στις 12:00 και στις 15:00, θα έχει πολλά παιχνίδια από τη φάση των ομίλων με (28 μεταδόσεις) καθώς και τέσσερις απογευματινούς αγώνες (17:00) στη φάση των «16».

Παράλληλα, όλες οι θεματικές εκπομπές για το Μουντιάλ, από την αρχή ως το τέλος της διοργάνωσης, θα προβάλλονται από την ανοιχτή συχνότητα του Αντέννα, ώστε όλοι οι φίλαθλοι θα μπορούν να δουν καθημερινά συγκεντρωμένα τα highlights των αγώνων όλης της ημέρας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και το κανάλι που θα μεταδοθούν οι αναμετρήσεις:

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News