ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Νέα εποχή προ των πυλών με ενδιαφέρον από Αμερική

Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που φέρνουν τους υποψήφιους επενδυτές είναι το προφίλ που έχει διατηρήσει όλα αυτά τα χρόνια ο σύλλογος

Ενδιαφέρον από Αμερικάνους επενδυτές έχει προκύψει για την Καλλιθέα, με την υπάρχουσα διοίκηση να επιβεβαιώνει τις συνομιλίες. Η παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Super League 2, αλλά και η θέληση να εμπλακούν με το ελληνικό ποδόσφαιρο φέρνουν τους συγκεκριμένους επιχειρηματίες στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της χώρας μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SD, δραστηριοποιούνται ήδη στο χώρο του ποδοσφαίρου αφού εμπλέκονται με ομάδα της Ιταλίας. Ενώ υπάρχει και σοβαρή επένδυση τους, σε μια από τις επαγγελματικές ομάδες στο άθλημα του ράγκμπι.

Στόχος τους είναι να επενδύσουν σε μια ομάδα η οποία διατηρεί ένα αμιγώς ποδοσφαιρικό και αθλητικό προφίλ, και να αναπτύξουν περαιτέρω το κομμάτι των υποδομών. Η υπόθεση προχωρά και είναι σε καλό δρόμο, με τις εξελίξεις τις επόμενες ημέρες να είναι άμεσες και σημαντικές.

Στα αγωνιστικά οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες, θέλουν να φέρουν για τον πάγκο της ομάδας τον Λεωνίδα Βόκολο. Έναν προπονητή που συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά που θέλουν, αλλά θα συνεχίσει και στο πλάνο που έχει εκπονηθεί και ακολουθείται τα τελευταία χρόνια.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου τρέχουν όλες τις διαδικασίες, για να είναι έτοιμη η Καλλιθέα και από γραφειοκρατικής άποψης ως προς τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα και όχι μόνο. Με την ολοκλήρωση των διαδικασιών θα πάρει σειρά το αγωνιστικό κομμάτι, με τις κινήσεις που θα γίνουν να είναι προσεκτικές.

Στόχος είναι η δημιουργία ενός συνόλου που και θα πρωταγωνιστήσει, αλλά και θα παίζει καλό ποδόσφαιρο. Οι επόμενες ημέρες θα φέρουν στο φως ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες για το επικείμενο ντίλ ανάμεσα στις δυο πλευρές.                         

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News