Παναθηναϊκός μεταγραφές: Το e-mail με τον Γκοβέα και η γνώμη του Γιοβάνοβιτς

Ο Μεξικανός Ομάρ Γκοβέα συνδέθηκε με την ΑΕΚ, όμως προηγουμένως το όνομα του πέρασε από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο άλλων ελληνικών ομάδων.

Ο Ομάρ Γκοβέα συστήθηκε στον ελληνικό Τύπο μέσω της σύνδεσης του με την ΑΕΚ, από ένα δημοσίευμα του μεξικανικού Τύπου. Όμως, ιστοσελίδα του Μεξικού έστειλε τον Γκοβέα σε άλλες ελληνικές ομάδες, πριν τον συνδέσει με την Ένωση.

Η πρωτογενής είδηση για τον 26χρονο μέσο ανέφερε ότι ο ποδοσφαιριστής έχει δύο προτάσεις από την Ελλάδα και ξεκαθάριζε ότι καμία δεν προέρχεται από την ΑΕΚ του Αλμέιδα και του Πινέδα. Αντίθετα, τόνιζε πως επρόκειτο για ανταγωνιστές των «κιτρινόμαυρων».

Το Sportday.gr εμβάθυνε στις λεπτομέρειες της υπόθεσης και έμαθε από την «πηγή» του ρεπορτάζ, ότι ο Παναθηναϊκός θεωρείται η μία από τις δύο ελληνικές «κρούσεις». Μόνο που δεν προσέγγισε εκείνος τον Γκοβέα, αλλά ο ατζέντης του Μεξικανού έστειλε το όνομα του πελάτη του στο «πράσινο» e-mail.

Περαιτέρω, από το Τριφύλλι δεν προκύπτει πως υπάρχει κάτι χειροπιαστό με τον Γκοβέα. Ο 26χρονος αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος και ως «box-to-box», σε έναν χώρο που ο Γιοβάνοβιτς αναζητά ενισχύσεις.

Ο Γκοβέα σίγουρα δεν είναι το «δεκάρι» που θα κάνει τη διαφορά στον Παναθηναϊκό και εκ των πραγμάτων, δεν προορίζεται για αυτό τον ρόλο. Το βιογραφικό του Μεξικανού μαρτυρά πως είναι ένας καλός παίκτης, αλλά όχι κάτι το ξεχωριστό.

Όσο για το «8», προς το παρόν ο Γιοβάνοβιτς έχει αφοσιωθεί στη ρεβάνς με τη Σλάβια Πράγας και δεν ασχολείται με τα μεταγραφικά. Από την Παρασκευή, ο Σέρβος θα ξαναστρέψει τις κεραίες του στην αγορά του εξωτερικού…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News