Νότιγχαμ Φόρεστ: Ο Μαρινάκης πήρε... άριστα από τους φιλάθλους της!

Ιστοσελίδα του Νότιγχαμ πραγματοποίησε γκάλοπ ρωτώντας τους φίλους της Φόρεστ για το βαθμό ικανοποίησής τους για τις μεταγραφές της ομάδας, και ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Στιβ Κούπερ… άγγιξαν το άριστα!

Ικανοποιημένοι από τη μεταγραφική δραστηριότητα της Νότιγχαμ Φόρεστ -ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη-, και απόλυτα ευχαριστημένοι από την παρουσία του Στιβ Κούπερ στον πάγκο της αγγλικής ομάδας, είναι οι οπαδοί της.

Το NottinghamshireLive, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα nottinghampost, πραγματοποίησε έρευνα μεταξύ των φιλάθλων της Νότιγχαμ, με αφορμή την επιστροφή της στην Premier League έπειτα από 23 χρόνια. «Λάβαμε 1.200 απαντήσεις από αναγνώστες για την κατάσταση του συλλόγου, τις μεταγραφικές του δραστηριότητες και για την κατεύθυνση προς την οποία οδεύει», αναφέρει, σημειώνοντας ότι ζητήθηκε από τους φιλάθλους να βαθμολογήσουν έως το 100, σε μια σειρά από θέματα που αφορούσαν τη «Φόρεστ», δίνοντας κατά μέσο όρο στα 86/100.

Οι φίλαθλοι έδωσαν 86/100 για τις -12 νέες- μεταγραφές, 89/100 στη φιλοδοξία που δείχνει ο σύλλογος, 88/100 με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου Βαγγέλη Μαρινάκη, 90/100 στον Στιβ Κούπερ, 91/100 στην ατμόσφαιρα στο City Ground, αλλά και μειωμένη βαθμολογία 76/100 στη συναισθηματική σύνδεση των φιλάθλων με την ομάδα.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News