ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΤΖΙΟΒΙΝΚΟ: «Κόλλησαν» οι συζητήσεις αποδέσμευσης από την Αλ Χιλάλ

Η κάθε πλευρά μεταδίδει τα… δικά της και ο ΠΑΟΚ περιμένει

Μια σειρά δημοσιευμάτων που καταγράφηκε τις τελευταίες ώρες αρχικά από τη Σαουδική Αραβία και στη συνέχεια από την Ιταλία, αναφέρει πως οι συζητήσεις ανάμεσα σε Αλ Χιλάλ και Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο, έχουν κολλήσει και η κάθε πλευρά καταγράφει αυτό το δεδομένο με τον δικό της τρόπο. Ποια είναι η ουσία;

Ο Τζιοβίνκο προσπαθεί να πάρει την μεγαλύτερη δυνατή αποζημίωση από την Αλ Χιλάλ, για να λύσει το συμβόλαιό του. Που πατάει ο 34χρονος Ιταλός; Στην ανάγκη της Αλ Χιλάλ να τελειώνει προκειμένου να ανοίξει θέση ξένου και να προχωρήσει στην απόκτηση του Περέιρα από την Γουέστ Μπρομ. Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας από την πλευρά της παλεύει να γλιτώσει όσα μπορεί.

«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται πολύ για την απόκτηση του Τζιοβίνκο, ωστόσο, συμφωνία οριστική δεν υφίσταται ακόμη» αναφέρουν οι Ιταλοί. Η αλήθεια είναι πως οριστική συμφωνία δεν υπάρχει όσο ο παίκτης δεν είναι ελεύθερος. Από την άλλη, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως τα οικονομικά δεδομένα που έχουν συζητηθεί και σε μεγάλο βαθμό έχουν συμφωνηθεί ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Τζιοβίνκο, δεν έχουν αλλάξει τις τελευταίες ώρες.

«Οι συζητήσεις ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Τζιοβίνκο σταμάτησαν λόγω απόστασης μεταξύ των δυο πλευρών» αναφέρουν οι Σαουδάραβες. Αυτό δεν ισχύει. Ίσως οι Σαουδάραβες να παίζουν το παιχνίδι της Αλ Χιλάλ και να μεταφέρουν πως όσο η ομάδα της Αραβίας και ο παίκτης δεν τα βρίσκουν, χαλάει και το deal με τον ΠΑΟΚ.

Πρόκειται ξεκάθαρα για παιχνίδια τακτικής, και στον ΠΑΟΚ τα περίμεναν. Έχουν την υπομονή και την επιμονή για να φτάσουν εκεί που θέλουν.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News