Άρης: Με ορμή για ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά χωρίς τρέλα

Ο Άρης έπαθε και έμαθε στο Bloomfield Stadium πριν από μία εβδομάδα και αυτή τη φορά πιο διαβασμένος θα προσπαθήσει για την ανατροπή, χωρίς να χάσει το μυαλό του από τα πρώτα λεπτά.

Ένα γκολ από τα πρώτα λεπτά θα κυνηγήσει ο Άρης κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Κλεάνθης Βικελίδης το βράδυ της Πέμπτης. Ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, που θα βάλει ξανά τον Άρη στο παιχνίδι, θα αγχώσει τους Ισραηλινούς και θα αλλάξει τις ισορροπίες. Αν το κάνει θα υπάρχει πολύς χρόνος μετά και για το δεύτερο γκολ.

Ωστόσο διαβάζοντας το παιχνίδι ο Μπούργος και οι συνεργάτες του και μετά από όσα έπαθε ο Άρης στο πρώτο ματς, αυτό που θέλουν να αποφύγουν είναι να χάσουν το μυαλό τους οι ποδοσφαιριστές κάτω από την πίεση για ανατροπή του σκορ και αφήσουν στην άκρη την τακτική και τις οδηγίες.

Διάβασε τα λάθη του

Έγινε και στο πρώτοι ματς, όταν ο Άρης έψαχνε την ισοφάριση και έμεινε ανοιχτός στην κόντρα με αποτέλεσμα ο Ζαχάβι να κάνει το 2-0.

Ιδανικό για τον Άρη θα είναι να βρει δύο και τρία γκολ από το πρώτο ημίχρονο. Δεν θα είναι όμως εύκολα τα πράγματα. Άλλωστε και η Μακάμπι έχει προετοιμαστεί τακτικά και ψυχολογικά και ξέρει λόγω Ίβιτς ότι το γήπεδο θα «βράζει» και θα ωθεί τον Άρη στην επίθεση.

Επομένως ο βασικός στόχος είναι ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά με μυαλό, με compact ομάδα ειδικά στην μεσαία γραμμή και πολύ τρέξιμο. Ολα τα άλλα θα τα δούμε στο χόρτο, όπως και αν θα αποδώσει το σχέδιο του Άρη.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News