Άρης: Σίγουρος ο Μπούργος ότι προετοίμασε μία ομάδα φτιαγμένη για πρόκριση

EUROKINISSI

Ο λιγομίλητος Χερμάν Μπούργος βγήκε μπροστά στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα πρόκρισης, υποστηρίζοντας σε κάθε τόνο ότι για τον Άρη υπάρχει μόνο ένας στόχος την Πέμπτη!

Τα χαρτιά του δεν τα ανοίγει ο Χερμάν Μπούργος. Ούτε μιλάει πολύ, αυτό είναι γνωστό. Κοφτές απαντήσεις, μονολεκτικές, ένα ναι ή ένα όχι.

Στη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, δεν μπορούσε κανείς να του πάρει ούτε μία κουβέντα για το τι σκέφτεται, για το πως προετοιμάζει την ομάδα του, για το σχεδιάζει για το παιχνίδι. Ο Αργεντινός τεχνικός παρέμεινε «σφίγγα», έστειλε όμως  ένα ξεκάθαρο μήνυμα:

Ότι όλες αυτές τις μέρες δουλεύοντας σε όσα δεν του άρεσαν από το πρώτο παιχνίδι, έχει προετοιμάσει απόλυτα τους παίκτες του για έναν μόνο στόχο: Για την πρόκριση. «Από το πρώτο λεπτό θα βγούμε για να κερδίσουμε», είπε.

«Να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες»

Το μόνο διαφορετικό που είχε να προσθέσει ήταν οι χαμένες ευκαιρίες, για τις οποίες τόνισε ότι αυτή τη φορά πρέπει να γίνουν γκολ. «Είναι βασικό αυτή τη φορά να κάνουμε τις ευκαιρίες γκολ. Πρέπει να κερδίσουμε, άρα οι ευκαιρίες πρέπει να γίνουν γκολ», είπε ο Μπούργος, που συμπλήρωσε ότι η πρόκριση εξαρτάται από τον Άρη και όχι τη Μακάμπι και εξήγησε ότι ο ίδιος σηκώνει πάνω του όλη την πίεση.

«Όλη η πίεση είναι δική μου. Τη νιώθω δική μου κι έτσι πρέπει να κάνω για να την αφαιρέσω από τους παίκτες μου».

Οι τίτλοι της Μακάμπι…

Ο Ελ Μόνο φρόντισε να πλέξει και το εγκώμιο της Μακάμπι Τελ Αβίβ, έστω κι αν χρειάστηκε να ανεβάσει λίγο την υπεραξία των Ισραηλινών. «Πρέπει να δούμε τους τίτλους της Μακάμπι για να έχουμε μία κατάλληλη εικόνα. Εχουν 23 πρωταθλήματα, 23 Κύπελλο, 6 super cup. Παίζουν συνεχόμενα στην Ευρώπη. Επομένως το όμορφο στο ποδόσφαιρο είναι να αποκλείσουμε μία τέτοια ομάδα, αλλά πρέπει να φτάσουμε και στο κατάλληλο επίπεδο».

 

 

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News