Άρης: «Σεισμός» στην προπόνηση από 1.000 φιλάθλους στις 19.14 - «Άρη εσύ θα προκριθείς»

Το προπονητικό κέντρο του Άρη πήρε… φωτιά από 1.000 φιλάθλους της ομάδας, που μπήκαν στην προπόνηση στις 19:14 (έτος ίδρυσης του συλλόγου) και φωνάζοντας «Άρη εσύ θα προκριθείς» ανάγκασαν τους παίκτες να χειροκροτήσουν μην πιστεύοντας στα μάτια τους.

Λίγες ώρες πριν από την σέντρα του αγώνα με την Μακάμπι, οι φίλαθλοι του Άρη έκαναν σαφές πόσο θέλουν την πρόκριση και συμπαραστάθηκαν με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο στους παίκτες της ομάδας τους.

Στις 19:14 (έτος ίδρυσης του συλλόγου) χίλιοι και πλέον φίλαθλοι έβαλαν… φωτιά στο προπονητικό κέντρο στο Νέο Ρύσιο και προκάλεσαν σεισμό με τα συνθήματα και τα καπνογόνα.

Με κυρίαρχο σύνθημα το «Άρη εσύ θα προκριθείς» ζήτησαν από τους ποδοσφαιριστές την πρόκριση. Από την μεριά τους Μπούργος και παίκτες μετά το αρχικό σάστισμα, χειροκρότησαν θερμά τον κόσμο, που έδειξε πόσο πιστεύει στην ανατροπή κόντρα στους Ισραηλινούς.

Tην τελευταία προπόνηση παρακολούθησε και ο Θόδωρος Καρυπίδης, που θέλησε κι αυτός με την παρουσία του να τονώσει το ηθικό των παικτών.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News