Παναθηναϊκός: Άρωμα... «Glory Days» παντού στη Λεωφόρο

EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και το συνόδευσε με έντυπο match program που θυμήθηκε τις ένδοξες εποχές του Συλλόγου στην Ευρώπη.

Το «Απόστολος Νικολαΐδης» άνοιξε τις πύλες του μετά από πέντε χρόνια, για να υποδεχτεί ξανά ένα διεθνές ευρωπαϊκό παιχνίδι. Γιατί ένα ματς για διοργάνωση της UEFA, δεν παίζεται μόνο στον χλοοτάπητα, αλλά και σε άλλα επίπεδα.

Εκτός από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους ποδοσφαιριστές που θα προσπαθήσουν να πάρουν την πρόκριση στο τερέν του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, και κάποιοι άλλοι δούλεψαν ακατάπαυστα για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις.

Οι εργαζόμενοι στην ΠΑΕ έκαναν ότι μπορούσαν τις τελευταίες μέρες, ώστε στην κυριολεξία όλα να είναι στην εντέλεια στην επιστροφή του Τριφυλλιού στο φυσικό του χώρο: στην Ευρώπη.

Το «come back» συνοδεύτηκε από ένα όμορφο match program ή στην καθομιλουμένη, το περιοδικάκι που εξέδιδαν παλαιότερα οι ομάδες στις εντός έδρας αναμετρήσεις τους.

Το περιοδικάκι που ειδικά για την περίσταση, τυπώθηκε και το εξώφυλλο έχει την Ευρώπη σε πράσινο φόντο με ένα μεγάλο Τριφύλλι, το όνομα “Panathinaikos” και μικρότερες φωτογραφίες από σπουδαίες επιτυχίες.

Στο κάτω μέρος, το σλόγκαν “The greens are back” πιστοποιεί την επιστροφή του Παναθηναϊκού σε όλα τα επίπεδα…

Δείτε την έντυπη έκδοση, που παραπέμπει στις «Glory Days» του Συλλόγου:

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News