Άρης: Το χειροκρότημα δεν είναι πλέον αρκετό, ενίσχυση για το πρωτάθλημα

Οι φίλοι του Άρη αναγνώρισαν με το χειροκρότημά τους την προσπάθεια των παικτών απέναντι στη Μακάμπι, ωστόσο η… όρεξη για επιτυχίες έχει ανοίξει για τα καλά στο «Βικελίδης» και… έρχονται μεταγραφές!

Το χειροκρότημα των φιλάθλων του Άρη μετά το τελευταίο σφύριγμα του Σκοτσέζου διαιτητή ήταν η μεγαλύτερη ανταμοιβή για τους ποδοσφαιριστές, που έκαναν συγκινητική προσπάθεια χωρίς στο τέλος να καταφέρουν να ολοκληρώσουν την ανατροπή.

Αυτή την προσπάθεια κρατάει ο κόσμος, που έμεινε ικανοποιημένος από το αγωνιστικό πνεύμα, τη διάθεση, το πάθος. Οι παίκτες του Μπούργος κατέρρευσαν στο χόρτο στο φινάλε εξαντλημένοι έχοντας δώσει τα πάντα μαζί με τον κόσμο.

Ο Άρης έχασε μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του κόντρα στην ισχυρή Νις και να παίξει τα ρέστα του για τους ομίλους. Δεδομένων όμως των δυσκολιών, κρατάει με ικανοποίηση τις τρεις ευρωπαϊκές νίκες και χτίζει πάνω στο ρόστερ.

Και τώρα Ελλάδα

Ο Μπούργος θα έχει άλλες εννιά μέρες μέχρι το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό, σε ένα ρόστερ που δείχνει εξαιρετικό και στο οποίο θα γίνουν και προσθήκες. Η απόφαση για την απόκτηση ενός ακόμα κόφτη, ενός στόπερ κι ενός δεύτερου επιθετικού έχει παρθεί.

Αυτή η ομάδα με σκληρή δουλειά, στην οποία ουσιαστικά δεν είδαμε αρκετά το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα τον Μάνου Γκαρθία και κυριολεκτικά δεν είδαμε ακόμα τον Ζερβίνιο, μπορεί να είναι ανταγωνιστική και διεκδικήσει ότι περισσότερο μπορεί στην Ελλάδα και φυσικά την επιστροφή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη νέα χρονιά.

Τα όποια κενά είναι γνωστά, βάθος υπάρχει στην ομάδα και αυτό που θα χρειαστεί πλέον είναι δουλειά. Πολλή δουλειά ώστε ο Άρης πολύ σύντομα να τρέχει με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News