Άρης: Παρελθόν ο Ντένις, τέλος και ο Ναζλίδης
Λίγες μόνο ώρες μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από την Μακάμπι η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την αποχώρηση του βραζιλιάνου τερματοφύλακα Ντένις και τη διακοπή συνεργασίας με τον team manager Θωμά Ναζλίδη
Ο Θόδωρος Καρυπίδης προχώρησε σε άμεσες αλλαγές και ήρθε σε συμφωνία με τον Βραζιλιάνο γκολκίπερ Ντένις, που δεν υπολογίζονταν και είχε χάσει ακόμη και τη θέση στην τριάδα.
Ο Ντένις έλυσε το συμβόλαιό του και μένει να φανεί αν θα γίνει κίνηση για απόκτηση ενός ακόμη γκολκίπερ, ή αν θα μείνει ο Σιαμπάνης με τον 17χρονο Καρακασίδη.
Στο μεταξύ αποχωρεί από την ΠΑΕ Άρης και ο team manager της ομάδας Θωμάς Ναζλίδης. Προφανώς έρχονται κι άλλες αλλαγές στον Άρη από τον Θόδωρο Καρυπίδη, που ακόμη και σήμερα δεν μπορούσε να ξεπεράσει τον αποκλεισμό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Κούβελος στην Εθνική Ομάδα κωπηλασίας: «Χαίρομαι που η ανακαίνιση του Σχινιά έφερε τα πρώτα αποτελέσματα»
- Ολυμπιακός Παρασκήνιο: Τι γύρευε ο Πότερ στο Καραϊσκάκη;
- ΠΑΟΚ: Μεγάλη... φλυαρία για Κωνσταντέλια
- Λιβάι Γκαρσία: «Αν στο μέλλον επέστρεφα στην Ελλάδα θα ήταν για την ΑΕΚ» - Η πληγή που άνοιξε η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: «Ο Κοτσόλης στο Βελιγράδι για τον Ούγκρεσιτς της Παρτίζαν»
