Ολυμπιακός: Με Βρουσάι, Κούτρη και Χασάν η ευρωπαϊκή λίστα Κορμπεράν

Ο Κορμπεράν επαναφέρει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού τον Βρουσάι τον οποίο έβαλε και στην ευρωπαϊκή λίστα όπως και τους Κούτρη, Χασάν.
Ο Κάρλος Κορμπεράν έδωσε την ευρωπαϊκή του λίστα για τα δύο ματς του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Λεμεσού στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League.
Μια λίστα βεβαίως στην οποία μπορεί να κάνει δύο αλλαγές έως και ένα 24ωρο πριν από τη σέντρα του 1ου αγώνα με τους Κύπριους. O 39χρονος τεχνικός επεφύλασσε εκπλήξεις αφού πέρα από τον Ινμπόμ Χουάνγκ που είχε μείνει εκτός από τα ματς με τη Σλόβαν λόγω του ότι η ρωσική ομοσπονδία είχε καθυστερήσει να στείλει απαραίτητα έγγραφα, στη λίστα μπήκε ο Κούτρης.
Επίσης επελέγη ο Χασάν (αντί του Τικίνιο) όπως και ο Μάριος Βρουσάι που επιστρέφει άμεσα στις προπονήσεις. Εκτός έμεινε ο Σωκράτης που είναι τραυματίας. Εκτός έμεινε ο Ντε λα Φουέντε που πιθανότατα θα αποτελέσει μία από τις αλλαγές της τελευταίας στιγμής.
ΛΙΣΤΑ Α: Ανδρούτσος, Άβιλα, Ο. Μπα, Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά, Μαντί Καμαρά, Σισέ, Ελ Αραμπί, Χουάνγκ, Κούτρης, Κούντε, Μανωλάς, Μασούρας, Ροντρίγκες, Χασάν, Εμβιλά, Ραντζέλοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Βρσάλικο, Ζίνκερναγκελ.
ΛΙΣΤΑ Β: Καράκουτης, Κίτσος, Λιάτσος, Ντόι, Παπαδούδης, Τσέλιος
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Πλέι οφ: Η βαθμολογία και οι επόμενες αγωνιστικές μέχρι το φινάλε
- Καραπαπάς για το 1-0 του ΠΑΟΚ: «Πώς μέτρησε αυτό το γκολ και το δικό μας με την ΑΕΚ ακυρώθηκε;»
- ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Εντονες «ερυθρόλευκες» διαμαρτυρίες για το γκολ του Γερεμέγεφ
- Μεντιλίμπαρ: «Κάναμε ένα παιχνίδι που ήταν φτιαγμένο έτσι για να κερδίσουμε, τους χαρίσαμε δύο γκολ»
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ξεκινά και πάλι το... σίριαλ για Βαλαντσιούνας
